Σε ανάρτησή του στο Twitter

Τσίπρας: Στόχος μας μια Αστυνομία που θα εμπνέει εμπιστοσύνη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/11/2017 18:59 |
Τσίπρας: Στόχος μας μια Αστυνομία που θα εμπνέει εμπιστοσύνη
«Γνώμονας της πολιτικής μας για την ασφάλεια, είναι μία σύγχρονη Αστυνομία πλάι στον πολίτη»

Στα αποτελέσματα της αντιεγκληματικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση, αναφέρεται η ανάρτηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Twitter, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών για το σύνολο του κυβερνητικού έργου.

«Γνώμονας της πολιτικής μας για την ασφάλεια, είναι μία σύγχρονη Αστυνομία πλάι στον πολίτη και απέναντι στην εγκληματικότητα. Η νέα αντιεγκληματική πολιτική έχει ήδη απτά αποτελέσματα» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού συνοδεύεται από σχετικό video με τίτλο «Μία νέα αντιεγκληματική πολιτική εφαρμόζεται» στο οποίο περιγράφεται το έργο της αστυνομίας. Ενδεικτικά αναφέρονται οι χιλιάδες υποθέσεις του κοινού και οργανωμένου εγκλήματος που εξιχνιάστηκαν.

Επίσης στο video καταγράφονται στοιχεία όπως: το εμπόριο και η μαφία ναρκωτικών δέχεται ισχυρό κτύπημα, με δράσεις που αντίστοιχες δεν έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 25 χρόνια. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, βγάζει στο φως τους δράστες της παιδικής πορνογραφίας, 868 σημαντικές σπείρες και οργανώσεις εξαρθρώνονται και χιλιάδες υποθέσεις του κοινού και οργανωμένου εγκλήματος, εξιχνιάζονται
.
Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Μελετών, διαπιστευμένη με διεθνή πρότυπα ISO, στηρίζει δυναμικά το έργο όλων των διωκτικών αρχών. Μικρές και μεγάλες συμμορίες βρίσκονται στα χέρια της ΕΛΑΣ.
«Στοχεύουμε σε μια Αστυνομία άξια, να εμπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη στον πολίτη» αναφέρει στο video ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» ακούγεται στο τέλος η φωνή του πρωθυπουργού.


5
TS.
11/11/2017 18:47
Για ποιο στόχο μιλάς ρε απατεώνα; Ο μοναδικός σου στόχο είναι μαζί με τον ψεκασμένο στρατηλάτη το πως θα παραμείνετε στην εξουσία!!!
The Dunning–Kruger effect
10/11/2017 19:47
Όταν είσαι τελείως ανίκανος και άχρηστος, τότε ό,τι και να στοχεύεις, χάνεις το στόχο. Θυμάμαι κάποτε στην Κόρινθο, όποτε κάναμε βολές έρχονταν απ' τα διπλανά Εξαμίλια και παραπονιόταν οι κάτοικοι ότι έβρεχε σφαίρες. Τελικά κάποιοι τσιπροκαμμένοι πήγαιναν όντως τότε φαντάροι. Φαίνεται, δεν ήταν όλοι καρανίκες.
ΑΚ
10/11/2017 19:31
Στην αστυνομία μας έχουμε εμπιστοσύνη σε εσας όμως όχι. Πότε θα τους αφήσετε να κάνουν τη δουλειά τους όσο αναφορά τα εξάρχεια? Γιατί όταν η αστυνομία εκανε προσαγωγες άτομα του Ρουβικόνα μετά από επεισόδια στη Βουλή ο κος Βούτσης του διέταξε να τους αφήσουν ελεύθερους? Γιατί κάνετε επιπλήξεις στους Πρυτάνεις πανεπιστημίων όταν φωναζουν την αστυνομία να μπαγλαρώσει τους αναρχικούς που τα σπάνε/καίνε όλα και που δερνουν τουε φοιτητές???Αλλά τη περιμένεις από άνθρωπο που ισχυρίζετε ότι ο ληστής γιος του εκανε ληστεία ως ένδειξη ιδεολογικής διαμαρτυρίας. Ναι για τον γιο σας μιλώ κε Βούτση που πήγε να καλοσορίσει τον δολοφόνο Κουφοντίνα.. ΝΤΡΟΠΗ!!!
bruidsjonker
10/11/2017 19:27
Κατά τα πρώτυπα της Stazi ή της GPU tavariz ??????
Ευσεβεις ποθοι...
10/11/2017 19:19
Μια κυβερνηση που θα εμπνεει εμπιστοσυνη, δεν βλεπω να σας απασχολει ρε ψευτρονια!