ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

«Απαγόρευση στις δημόσιες υπηρεσίες να ζητούν ξανά από τον πολίτη στοιχεία που έχουν δοθεί μια φορά στο κράτος», μια από τις #21theseis του Σταύρου Θεοδωράκη που πλέον κυκλοφορούν σε μορφή gif.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

Στρατιώτης της παράταξης θα μείνει, αν χάσει, ο Γιάννης Ραγκούσης: «Θα παραμείνω όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Πιστεύω το ίδιο θα κάνουν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διασπάσει την παράταξη».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

«Μια σοβαρή ενεργειακή πολιτική με απτά αποτελέσματα για τη χώρα και τους πολίτες της απαιτεί γνώση και συστηματική δουλειά και όχι απλά μια εφήμερη και αποσπασματική απασχόληση. Ο Αλέξης Τσίπρας βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα της χώρας. Πρέπει να φύγει!». Σκληρά και αντιπολιτευτικά από τον Γιάννη Μανιάτη.

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

«Μεγάλα λόγια, λίγες πράξεις!» η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ για την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, η οποία ζητούσε «χειροπιαστά αποτελέσματα» από τον Πρωθυπουργό – τον οποίο ενδέχεται να συναντήσει σήμερα στις Βρυξέλλες.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Ο Πρωθυπουργός «τα άκουσε» και από τον Νίκο Ανδρουλάκη: «Ο Αλέξης Τσίπρας… εξωτερικού εξήρε τον κρίσιμο και καθοριστικό ρόλο που παίζει το ΔΝΤ στην υπόθεση του ελληνικού χρέους και ότι η Ελλάδα προσβλέπει στη συνεργασία του. Ο Αλέξης Τσίπρας… εσωτερικού, για προφανείς επικοινωνιακούς λόγους, ζητά την αποχώρηση του Ταμείου από το ελληνικό πρόγραμμα».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ

«Η τομή Δεξιά – Αριστερά σαφώς και έχει συμβολισμούς και ιστορικό φορτίο αλλά δεν φτάνει αυτό. Μας λέει ο κ. Τσίπρας ότι είναι αριστερός και συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ. Είναι αυτό αριστερό; Για μένα, υπάρχει άλλη τομή που διατρέχει ολόκληρο το πολιτικό φάσμα: Πρόοδος ή Συντήρηση», είναι το δίπολο για τον δήμαρχο Αθηναίων.