ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται, γιατί θερίζει ό,τι έσπειρε. Το άσυλο έχει εν τοις πράγμασι καταργηθεί. Αναρωτιέμαι πόσο συμβάλλουν στη διαμόρφωση ελεύθερων πολιτών πανεπιστήμια στα οποία ανθεί τέτοια ανομία». Δήλωση του δημάρχου Αθηναίων για τη χθεσινή ομηρεία καθηγητών στο ΑΠΘ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Αντιπολίτευση και από μεριάς Ποταμιού: «Η Ελλάδα έχει χάσει πόντους τα τελευταία χρόνια διεθνώς, καθώς είναι μια χώρα που φλέρταρε με αυταρχικά καθεστώτα. Καθεστώτα που καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν βρει στέγη κάτω από τις φτερούγες του ΣΥΡΙΖΑ».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

«Εμείς δεν φτιάχνουμε μια παράταξη για να λύσουμε το κυβερνητικό πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη, όπως, κατά τη γνώμη μου, είπε η κ. Γεννηματά» σχολίασε για την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Ραγκούσης, συνεχίζοντας την αντιδεξιά πολιτική που ακολουθεί.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Η επόμενη μέρα είναι ο στόχος του Γιάννη Μανιάτη: «Πρώτο βήμα, πολιτικό αλλά και συμβολικό, για την επίτευξη της αναγκαίας ενότητας είναι η δημιουργία ενιαίας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΔΗΣΥ – Ποταμιού», έτσι ώστε να μην υπάρχει εικόνα διάσπασης μέσα στη Βουλή.

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Ευρωπαϊκό προφίλ από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, η οποία, παρά το ότι βρίσκεται στη μέση της προεκλογικής της καμπάνιας, θα ανέβει και στις Βρυξέλλες για να παραστεί στην προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Στην ατζέντα βρίσκονται τα θέματα των μεταναστευτικών ροών, της ευρωπαϊκής αμυντικής πολιτικής, της προόδου της διαπραγμάτευσης για το Brexit και οι σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

«Από αριστερά» βγαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Ανδρουλάκης: ««Μακροπρόθεσμα ο Τσίπρας δεν δουλεύει για την Αριστερά ή την Κεντροαριστερά. Δουλεύει για την Ακροδεξιά γιατί θα εθίσει τον κόσμο σε μια ανοχή απέναντι στην υπονόμευση της δημοκρατίας. Η δημοκρατία δεν ανέχεται τους φαύλους. Το μεγάλο παρελθόν της Δημοκρατικής Παράταξης είχε ένα εχέγγυο: τον σεβασμό στους θεσμούς».