Τη Δευτέρα η οριστική απόφαση

Το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από βουλευτής εξετάζει ο Β. Λεβέντης

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/10/2017 11:47 |
Το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από βουλευτής εξετάζει ο Β. Λεβέντης

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από βουλευτής, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Όπως ανέφερε ο κ. Λεβέντης, θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει προγραμματίσει ομιλία τη Δευτέρα, σημειώνοντας πως δεν έχει εισακουστεί η επί δύο χρόνια εισήγησή του για οικουμενική κυβέρνηση.

«Εισηγούμαι επί δύο χρόνια μια συνεργασία διακυβερνητική. Ο Τσίπρας καπρίτσιο, να το πάει μέχρι τέλους, ο Μητσοτάκης "δεν δίνω χέρι, να έρθει αυτός"» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και συμπλήρωσε: «Με αγνοούν. Εγώ δεν μπήκα στη Βουλή για να παίρνω μισθό».

«Πάω για παραίτηση από αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Δεν θέλω να αποτελώ μέρος ενός βρωμερού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος» πρόσθεσε, ενώ αναφερόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, σημείωσε πως αν υπογράψει το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, «από σήμερα ούτε την καλημέρα μου δεν έχει».

7
κα
12/10/2017 21:02
Άτιμες δημοσκοπήσεις! Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια! Στο καλό! Οι καφενειακού τύπου τοποθετήσεις σου δεν θα μας λείψουν. Ειδικά τώρα που έχουμε αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανοιχτή γραμμή με τους εξωγήινους.
Νομίζω;;;
12/10/2017 20:36
Ο καθυστερημένος παίζει τα ρέστα του μπας και ξεγελάσει τους υπόλοιπους καθυστερημένους.
Danoulis
12/10/2017 16:42
Δυστυχώς αποδείχτηκε πολύ μικρός ο κύριος Λεβέντης μέσα στη Βουλή. Απ έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια ξέρει. Δυστυχώς μέσα στη μάχη φαίνεται η ανυπαρξία του. Καλά τα λες από το κανάλι σου όταν κατηγορείς τους πάντες κι έχεις το απόλυτο δίκιο αλλά αλλιώς είναι τα πράγματα στην πραγματικότητα όταν πρέπει ρεαλιστικά να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα και τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες βρίσκεται η χώρα. Κρίμα γιατί κάποιοι πίστεψαν ότι ήταν μια πιο αληθινή φωνή αλλά δυστυχώς βρίσκεται προσηλωμένος σε μια παρωχημένη ιδεολογικά εποχή και έχει μείνει κολλημένος σε μια συνεχή επανάληψη περί οικουμενικής κυβέρνησης. Όταν μια πρόταση σου δεν περνάει, αυτό δε σημαίνει οτι σαν παιδάκι απομακρύνεσαι και δε θέλεις να παίξεις με τα άλλα παιδάκια. Συνεχίζεις τη μάχη και παλεύεις γι' αυτό που πιστεύεις. Αυτοί που σε ψήφισαν και σε έβαλα στη Βουλή αυτό περιμένουν από σένα κι όχι την εγκατάλειψη. Κρίμα και πάλι.
THEO
12/10/2017 14:57
Αυτό ακριβώς θέλουν όλοι οι παλαιοί και νέοι φαυλεπίφαυλοι και ιδιαίτερα οι Καμενοπολάκηδες.Να παραιτηθείς επιτέλους γιά ασχημονούν ανενόχλητοι.Κάθε παραίτηση όμως τιμητική ή όχι σημαίνει και ήττα,άσχετα γιά ποιούς λόγους γίνεται.
Πάνος Αννόβερο
12/10/2017 14:10
Η χώρα σε φάση καταστροφής και κατάφεραν να κάνουν την αλλαγή φύλου πρώτο θέμα. Τσίμπησε όλη η αντιπολίτευση, τσίμπησε και ο κόσμος. Χειρότερη αντιπολίτευση από συστάσεως ελληνικού κράτους....η ΝΔούλα.
Α! Να μια φοράδα σε ένα αλώνι!...
12/10/2017 13:13
Αν δεν λογόκριναν στα ΝΕΑ τα σχόλια των αναγνωστών για σένα θα έβλεπες καλύτερα που σε γράφουν οι πολίτες. Παραιτείσαι τώρα γιατί βλέπεις ότι τη Βουλή ούτε στον μεταμεσονύκτιο ύπνο σου, αυτόν με τις τηλεοπτικές κατάρες, δεν θα την ξαναδεις. Πρόσεξε γιατί το παράδειγμα του Κουβέλη κυνηγάει όσους μιλούν για "παραίτηση". Αλλά εσύ, θα μου πεις, ως βρεγμένος, την γελοιοποίηση δεν την φοβάσαι καθόλου...
Γιάννης
12/10/2017 12:55
Στο καλό. Έστω κι αργά, μακάρι να κατάλαβε ότι με το μπλα-μπλα δεν γίνεται δουλειά...Κι όσο για τα περί οικουμενικής, ποιό είναι αυτό το κόμμα;