ΚΚΕ: Να μην καταργηθεί ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/10/2017 16:36 |
ΚΚΕ: Να μην καταργηθεί ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά

Να μην καταργηθεί ο μειωμένος ΦΠΑ αλλά να επεκταθεί σε όλα τα νησιά ζητάει το ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι ενδεχόμενη κατάργηση του θα είναι ένα ακόμα σοβαρό πλήγμα για το εισόδημα των νησιωτών.

«Η θέση του ΚΚΕ είναι να μην καταργηθεί ο μειωμένος ΦΠΑ, αλλά να επεκταθεί σε όλα τα νησιά. Δεν είναι προνόμιο, άλλα ένα μέτρο απάλυνσης των συνεπειών για τους νησιώτες, λόγω του μεγάλου μεταφορικού κόστους και άλλων ιδιαιτεροτήτων», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κομματική επιτροπή Αιγαίου του ΚΚΕ και καλεί «τον λαό των νησιών του Αιγαίου να απαντήσει αγωνιστικά στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και στον εμπαιγμό των κομμάτων, που ενώ ψήφισαν ή συμφωνούν με τα αντιλαϊκά μέτρα τώρα παριστάνουν ότι ενδιαφέρονται για τους νησιώτες».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου «θα επιφέρει ένα ακόμη σοβαρό πλήγμα για το εισόδημα των εργατικών τμημάτων που ζουν και εργάζονται στα νησιά καθώς και για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες και αγρότες».

1
derkon
08/10/2017 10:08
Nato πάλι το ΚΚΕ, το οποίο σήμερα κόπτεται για τα συμφέροντα του λαού των νησιών μας, --εκ του πονηρού βέβαια--, όταν πριν λίγες δεκαετίες έσφαζε τον λαό όλης της χώρας μας, προκειμένου να πάρει την εξουσία. Τότε απέτυχε, αλλά στην συνέχεια κατάφερε να αποβιομηχανίσει τη χώρα μας, με όπλο τον ελεγχόμενο από αυτό συνδικαλισμό, κάτι που στην συνέχεια ολοκλήρωσε ο εβραίος Α.Παπανδρέου-Μινέικο, όταν σε μία νύχτα σχεδόν διπλασίασε το μεροκάματο του βιομηχανικού εργάτη, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να κλείνουν τα εργοστάσια. Τελευταίο του συνδικαλιστικό επίτευγμα, είναι που κατάφερε με απεργία διαρκείας, να αναγκάσει την pireli να κλείσει το εργοστάσιο στην Πάτρα. Αποτέλεσμα 2.500 εργάτες άνεργοι !!! Αυτό είναι το κόμμα που μεταπολεμικά κατέστησε ανέργους πάρα πολλές χιλιάδες εργαζόμενων Ελλήνων, το οποίο πάντα προβάλλει την υπεράσπιση των εργατών. Βέβαια σήμερα όλα αυτά έχουν γίνει γνωστά, με συνέπεια να έχει σαν οπαδούς κάποιους αποτυχημένους, και κάποιους λίγους που ανήκουν στην πνευματική πλέμπα της χώρας μας.-