ΝΔ για Τσίπρα: Οι πολίτες θυμούνται τι υποσχέθηκε και βλέπουν τι έκανε

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/10/2017 11:49 |
ΝΔ για Τσίπρα: Οι πολίτες θυμούνται τι υποσχέθηκε και βλέπουν τι έκανε

«Αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας συγκρούονται με την πραγματικότητα που ο ίδιος δημιούργησε», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στον ΣΒΒΕ και προσθέτει: «Τα μέτρα 15 δισ. ευρώ αντί για παροχές 12 δισ. Τον αναιμικό ρυθμό ανάπτυξης, κάτω από όλες τις προβλέψεις. Τη γενιά των 360 ευρώ, με τις νέες θέσεις εργασίας να είναι κατά 60% θέσεις μερικής απασχόλησης. Το τέταρτο Μνημόνιο με μέτρα μετά το 2018, το οποίο έχει ήδη υπογραφεί, κάνει το νέο ψέμα για δήθεν τέλος της επιτήρησης ακόμα πιο εξοργιστικό».

Η ΝΔ σημειώνει ότι οι πολίτες θυμούνται τι υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας και βλέπουν τι έκανε, και καταλήγει: «Το τι λέει ένας απαξιωμένος πρωθυπουργός ελάχιστη σημασία έχει πια».

5
ο Κολυμβητης
08/10/2017 11:25
Ενω  οτι υποσχεθηκατε επι Κωνσταντινου Καραμανλη του νεωτερου (του μαπα δηλαδη) και επυ  Σαμαρα τα πραγματοποιησατε, ε; Θα επρεπε να ντρεπεσαι Κυριακο!
Αλεξάκης ο αυταπατώμενος!!!
08/10/2017 20:07
Ο Κωστάκης (ο μαπας), εμένα τον Αλεξάκη των αυταπατώμενο στηρίζει!!! Δεν το έχεις πάρει χαμπάρι;
Αλεξάκης ο αυταπατώμενος!!!
07/10/2017 12:57
Ο λαός δεν θυμάται τι του υποσχέθηκε ο Τσίπρας, για να του πάρει την ψήφο!!! Γι αυτό και απαιτείται συνεχώς να του θυμίζουν συνεχώς και συστηματικά τις ψεύτικες υποσχέσεις, του δήθεν αυταπατώμενου Αλεξάκη!!! 1. Θα έδιωχνε την τρόικα. 2. Θα έσκιζε τα μνημόνια. Θα καταργούσε τους εφαρμοστικούς Νόμους με έναν Νόμο με ένα άρθρο με το πρώτο Νομοσχέδιο που θα έφερνε στη Βουλή, για να επανέλθουν οι μισθοί και οι συντάξεις στα προ του 2010 επίπεδα. 3. Θα κούρευε μονομερώς το μεγαλύτερο μέρος του χρέους διότι, δήθεν , ήταν παράνομο και επονείδιστο. 4. Θα καταργούσε αμέσως τον ΕΝΦΙΑ. 5. Θα επανέφερε το αφορολόγητο στα 12000 ευρώ. 6. Θα χορηγούσε τη 13η σύνταξη. 7. Θα προστάτευε όλες τις συντάξεις και ότι αυτό είναι γι' αυτόν "κόκκινη γραμμή". 8. Θα επανέφερε τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ. 9. Θα μείωνε τη φορολογία και τον ΦΠΑ. 10. Θα εφάρμοζε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και θα τρώγαμε όλοι με "χρυσά κουτάλια". 11. Θα κρατικοποιούσε τις τράπεζες διότι ανακεφαλαιοποιήθηκαν με λεφτά των φορολογουμένων. 12. Θα καταργούσε το ΤΑΙΠΕΔ. 13. Δεν θα παραχωρούσε τα 14 περιφερειακά Αεροδρόμια. 14. Θα μείωνε τα διόδια. 15. Θα αναβάθμιζε την παρεχόμενη νοσοκομειακή περίθαλψη.
χαχα
07/10/2017 21:24
Θα πληρώσουν οι Γερμανοί τους φόρους σου για σένα τεμπελχανά
Αλεξάκης ο αυταπατώμενος!!!
08/10/2017 20:03
Εγώ ως μισθωτός κανονικά πλήρωνα τους φόρους μου!!! Ούτε ψήφισα ούτε θα ψηφίσω ΝΔ... Όμως, μεγαλύτεροι μασκαράδες και απατεώνες από το δίδυμο της συμφοράς και τη συμμορία τους, που παριστάνει την Κυβέρνηση, δεν υπήρξαν, ούτε θα υπάρξουν ποτέ ξανά στη Χώρα!!! Τώρα, με βάση ποια στοιχεία εσύ με χαρακτηρίζεις τεμπελχανά είναι ζητούμενο. Ποτέ δεν περίμενα να πληρώσουν οι Γερμανοί τους φόρους μου για μένα!!! Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα η Γερμανία, ούτε το υπόλοιπα κράτη της Ευρωζώνης !!! Εσύ όμως στόκε, και πολλοί άλλοι συριζομπαχαλάκιδες που θα χορεύατε τις αγορές τους τοκογλύφους και τη Μέρκελ πεντοζάλη, καλά θα κάνεις να το βουλώσεις!!! Γιατί όχι μόνο δεν κούρεψε ο Αλεξάκης σου και ο Γιάνης σου, με τη "σκληρή τους διαπραγμάτευση", ούτε (1) ευρώ από το δήθεν παράνομο και επονείδιστο χρέος, αλλά μας φόρτωσε στην πλάτη , χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, νέο ΧΡΕΟΣ 86 Δισεκατομμυρίων ευρώ!!!! Το κατάλαβες χαζοχαρούμενε συριζομπαχαλάκια; Και η πλάκα είναι ότι τις δικές σας "μακακίες", θα τις πληρώνουν άλλοι!!! Οι συνεπείς φορολογούμενοι αυτής της Χώρας...