ΚΚΕ: Εξετάσεις στο κεφάλαιο έδωσαν Τσίπρας - Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/10/2017 10:39 |
ΚΚΕ: Εξετάσεις στο κεφάλαιο έδωσαν Τσίπρας - Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit

«Οι παρουσίες Τσίπρα - Μητσοτάκη στο 2ο Thessaloniki Summit ήταν ένας διαγωνισμός στα όρια του γελοίου - εξετάσεων στο κεφάλαιο, όπως επίσης και η προσωποποίηση του καρότου και του μαστίγιου της αντιλαϊκής πολιτικής», αναφέρει σε σχόλιο του το ΚΚΕ αναφορικά με τις ομιλίες του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 
«Από τη μία η κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η καπιταλιστική ανάπτυξη μπορεί να έχει δήθεν δίκαιο χαρακτήρα. Από την άλλη ο κυνισμός της ΝΔ, ότι έχει την αποφασιστικότητα και την τεχνογνωσία να φέρει σε πέρας πιο αποτελεσματικά τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις», προσθέτει το ΚΚΕ και καταλήγει: «και οι δύο υπόσχονται περισσότερα προνόμια στους μεγαλόεπιχειρηματίες, την ίδια στιγμή που γονατίζουν τους εργαζόμενους με χαμηλούς μισθούς πείνας και εργασιακές σχέσεις που κυριολεκτικά τους τσακίζουν».

1
Johny -- Eternal Memorandum
07/10/2017 11:41
Τά ίδια και τα ίδια και αμετάλακτα για ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΙΩΝΑ επαναλαμβάνει το ΚΚΕ λές και ο κομου-νηστικισμός ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΝΤΟΥ (εκτός βέβαια απο την Κεφαλαιοκρατική Κίνα). Άτομα κολλημένα σε παταγωδώς αποτυχιμένες ιδεοληψίες του 19ου αιώνα πού αρνούνται να δούν την ταλαιπωρία, δυστυχία κ εξαθλίωση που έφεραν σε 100-δες εκατομμύρια συνανθρώπους μας.... Ακόμη "οι εργάτες κ οι αγροτες" και ο υλισμός σαν θρησκεία. Γιατι οι μορφωμένοι, οι μηχανικοί κι οι επιστήμονες, η μεσαία τάξη, κλπ δεν έχουν θεση σαν άτομα στην κοινωνία;