Για σοσιαλισμό

Ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας ένα προοδευτικό, ανώτερο κοινωνικό σύστημα δεν εδραιώθηκε μια κι έξω. Ο σημερινός καπιταλισμός μπόρεσε να εδραιωθεί έναντι της φεουδαρχίας ως νέο ανώτερο κοινωνικό σύστημα, σε διάρκεια αιώνων: από το 1400 που εμφανίστηκε, μόνο στον 19ο αιώνα ανέπτυξε πλήρως τα δικά του χαρακτηριστικά.

Για Χρυσή Αυγή

Αυτοί που κάνουν δολοφονικές επιθέσεις σε συνδικαλιστές εργάτες του ΠΑΜΕ, αυτά τα τσιράκια των ξένων που στηρίζουν στρατιωτικές πολεμικές επιχειρήσεις που δημιουργούν πρόσφυγες και μετανάστες τους οποίους σε συνέχεια δολοφονούν οι ρατσιστές εγκληματίες της ΧΑ στα σοκάκια της πατρίδας μας, τα ηγετικά τσιράκια που σπέρνουν το μίσος, το δηλητήριο και τη διχόνοια μέσα στον λαό μας από το βήμα της Βουλής και έξω από αυτήν, αφήνοντας νεκρούς αγωνιστές, όπως ο Παύλος Φύσσας πριν από τέσσερα χρόνια, τέτοιες μέρες.

Για Τσίπρα

Ο κ. Τσίπρας κάνει καλά αυτό που κάνει οποιοσδήποτε πλασιέ πασχίζει να πιάσει τους στόχους για να πάρει και το μπόνους, στη συγκεκριμένη περίπτωση την ανανέωση της στήριξης του κεφαλαίου.

Για ναυάγιο

Από τη μια πανηγύρια για το ότι ο Πειραιάς γίνεται «πύλη εισόδου, διεθνής κόμβος» και από την άλλη πλοία – επιπλέοντα φέρετρα καταστρέφουν την υγεία και το περιβάλλον, στερούν από τον λαό της Αθήνας ακόμα και μια βουτιά στον Σαρωνικό. Αυτή είναι η ανάπτυξή τους.