«Εμφραγμα» σε επενδύσεις - Συνεδρίασε η Task Force υπό τον Τσίπρα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/09/2017 14:51 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 13/09/2017 15:04 |
«Εμφραγμα» σε επενδύσεις - Συνεδρίασε η Task Force υπό τον Τσίπρα

Την ώρα που επενδύσεις όπως το Ελληνικό και της Eldorado Gold αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, συνεδρίασε η Task Force για την προώθηση των επενδύσεων, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Στην Task Force συμμετέχουν ο αντιπροέδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης, καθώς και οι Δ. Παπαμητρίου, Ευκλ. Τσακαλώτος, Αλ. Φλαμπουράρης, Δ. Τζανακόπουλος, Αλ. Χαρίτσης, Γ. Χουλιαράκης, Στ. Πιτσιόρλας και Δ. Λιάκος. Στην ομάδα συμμετέχουν επίσης οι υπουργοί Γ. Σταθάκης και Χρ. Σπίρτζης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού:

«Στο πλαίσιο της συνεδρίασης συζητήθηκαν:

1. Η πορεία της επένδυσης της Total στα δύο οικόπεδα δυτικά της Κέρκυρας μετά και τις χθεσινές θετικές αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

2. Η πορεία της επένδυσης της Ferrovie στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς με την προγραμματισμένη για αύριο υπογραφή της Σύμβασης στην Κέρκυρα εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα και η επέκταση των δραστηριοτήτων της επιχείρησης και αποφεύγεται ο κίνδυνος επιστροφών κρατικών ενισχύσεων ύψους 692 εκατομμύρια ευρώ.

3. Η πορεία των διαβουλεύσεων με τους εργαζόμενους και την ELDORARO GOLD για το θέμα της σχετικής επένδυσης.

4. Η πορεία των διοικητικών διαδικασιών για την ολοκλήρωση της επένδυσης στο Ελληνικό.»

1
ΚΑΙ ΕΓΩ ΈΣΒΗΣΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΈΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.
13/09/2017 19:07
Διάβασα τα ονόματα τής ενδεκάδας της "τασκ φορσ" και μ'επιασε σύγκρυο. Δε δώσανε το Ελληνικό τα καλά χρόνια, θα το δώσουν γεμάτο μετανάστες και με την παραλία γεμάτη πίσσα. Άσε που πρέπει να κάτσει ένας στην πόρτα να τούς εξηγεί τι σημαίνει τασκ φορσ. Μπας και μπερδευτούν.