ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας είναι αστείος στο ρόλο του σοβαρού και υπεύθυνου πρωθυπουργού»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/09/2017 23:08 |
ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας είναι αστείος στο ρόλο του σοβαρού και υπεύθυνου πρωθυπουργού»

«Ο κ. Τσίπρας είναι αστείος στο ρόλο του σοβαρού και υπεύθυνου Πρωθυπουργού. Εμφανίστηκε σε μεγάλη απόσταση από την πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες. Χωρίς κανένα σχέδιο για το μέλλον του τόπου. Επέστρεψε με θράσος στον τόπο του εγκλήματος, για να ξανακάνει αυτό που τόσο καλά ξέρει. Να ανεβάσει μια κακόγουστη θεατρική παράσταση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και προσθέτει:

 «Στην πρώτη πράξη, εμφανίστηκε ως αμετανόητος δημαγωγός, υποσχόμενος ανάπτυξη. Εκείνος που κόστισε 100 δισ. ευρώ στη χώρα, που ευθύνεται για την ύφεση δύο χρόνων και την σημερινή αναιμική πορεία, ενώ η οικονομία μπορούσε να αναπτύσσεται με ραγδαίο ρυθμό. Στην δεύτερη πράξη, ανακάλυψε όψιμα τους επενδυτές. Πανηγυρίζει για τις επενδύσεις που ο ίδιος πολέμησε και ξεχνά τα εμπόδια που ο ίδιος υψώνει: Την υπερφορολόγηση, την πιστωτική ασφυξία, την εχθρότητα στην επιχειρηματικότητα, όλα όσα  μπλοκάρουν μεγάλες επενδύσεις. Απ' το Ελληνικό, μέχρι τις Σκουριές. Ούτε μια λέξη για τα δισεκατομμύρια που χρωστά το Κράτος στους ιδιώτες. Στην τρίτη πράξη, έχει το θράσος να μιλάει στους νέους ανθρώπους. Σε αυτούς που μετέτρεψε στη γενιά των 360 ευρώ γκρεμίζοντας τις ελπίδες τους. Στην τέταρτη πράξη, μας είπε ότι μας βγάζει απ' τα μνημόνια. Ποιος; Ο πρωθυπουργός των άγριων περικοπών στις συντάξεις, στους μισθούς, στο αφορολόγητο.  Ο πρωθυπουργός του ΕΦΚΑ και του ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε, αλλά αύξησε. Ο πρωθυπουργός του τρίτου και του τέταρτου μνημονίου μέχρι το 2022».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμπληρώνει πως δεν αξίζουν οι Έλληνες άλλη κοροϊδία και αποτυχίες.
Και συνεχίζει: «Ο  κ. Τσίπρας παίζει το κρυφτούλι για να αποφύγει τις αναγκαίες αλλαγές που θα ανοίξουν δουλειές για τους πολλούς. Η Ελλάδα χρειάζεται αλήθειες και έργα.  Όχι ψέματα και λόγια.  Χρειάζεται πολιτική αλλαγή και μια αποτελεσματική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

4
Στον αγύριστο
10/09/2017 13:52
Αστείος; Πλάκα κάνετε ; Τραγικός εκπρόσωπος της απόλυτης αριστερής καταστροφής,μια λαίλαπα που δεν θα τελειώσει ωραία.Στειλτε τους από κει που ρθαν ,χθες αν γίνεται ...
Γκιωνης
10/09/2017 04:36
Βρε ολοι σας είστε πάρτε τον ενα και χτυπήστε τον αλλο. Ενα μάτσο καραγκιόζηδες.
Τασος
10/09/2017 10:56
Ισως να έχεις δίκαιο, αλλά εδώ που τα λέμε τέτοιο κοροιδιλίκι εκ μέρους αυτού του ΄ τύπου που λέγετε τσίπρας δεν έχει ξαναγίνει (όσον αφορά την διαφάνεια )στα Ελληνικά χρονικά, το κακό είναι ότι συνεχίζει την ρητορεία του χωρίς κανένα ενδοιασμό, στο σημείο να διερωτάσαι πως είναι δυνατό το 36% που τον ψήφισε και το ποσοστό που ακόμη του μένει πιστό, μπορούν να πιστευουν σε ενα τέτοιο τσαρλατάνο.
Σοβαρευτείτε
10/09/2017 13:39
Θα πληρώσουν οι Γερμανοί τους φόρους που σου αναλογούν για να κάνεις εσύ τον κάμποσο. Ουστ.