Ν.Παππάς: Σήμα αποτελεσματικής διακυβέρνησης τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/04/2017 15:41 |
Ν.Παππάς: Σήμα αποτελεσματικής διακυβέρνησης τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

Εντυπωσιακό οικονομικό αποτέλεσμα το οποίο στέλνει διεθνώς ένα σήμα αποτελεσματικής διακυβέρνησης, χαρακτήρισε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το πλεόνασμα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

«Αυτό είναι ένα εντυπωσιακό οικονομικό αποτέλεσμα και  «τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια όσων θα ήθελαν να υπονομεύσουν αυτή την προσπάθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9 FM.

«Δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα και στην αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία έριξε όλα της τα λεφτά στο ενδεχόμενο μιας οικονομικής αστοχίας, μιας οικονομικής καταστροφής και ενός αδιεξόδου. Γι' αυτό βλέπετε να προσπαθεί -δυστυχώς γι' αυτούς όχι με επιτυχία- να αλλάξει την κουβέντα με έναν τρόπο αλλοπρόσαλλο, ο οποίος στα μάτια του ελληνικού λαού δημιουργεί και θυμηδία», πρόσθεσε ο Ν. Παππάς.

2
Γίδι σε Θιακιώτικο βοσκοτόπι (δανεικό)
21/04/2017 16:15
Βγες τότε στα τέσσερα ηλίθιε και φώναζε: "Ζήτω!!! Ζήτω!!! Το μνημόνιό μας λειτουργεί! Ζήτω τα μνημόνια!!! Θα σας φέρουμε κι άλλο, γιατί τα δικά μας μνημόνια είναι τα καλύτερα, δεν αφήνουν δεκάρα τσακιστή στους πολίτες!" Και μετά τρέχα να κρυφτείς στη Βενεζουέλα, όσο ακόμα έχει τη χούντα του Μαδούρο, μπας και γλιτώσεις το τομάρι σου.
Ο κρετίνος χειροκροτά. Με τα δυο χεράκια.
21/04/2017 16:10
Πόσο γύφτος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος; Όταν τα στοιχεία είναι αρνητικά, όλοι τους τα αμφισβητούν. Όταν τα στοιχεία είναι θετικά (νομίζει ο βλάξ), τότε επαίρονται σαν γύφτικα σπεπάρνια. Ούτε που περνάει απ' το μυαλό του ηλιθίου αυτού, που ζει στο μεσοαστρικό διάστημα, ότι το πλεόνασμα είναι απ' τους μισθούς και τις συντάξεις που έκοψαν, απ' τους φόρους που έβαλαν, απ' το υστέρημα του πολίτη που έκλεψαν με την απάτη και το μεγάλο ψέμα. Δεν καταλαβαίνει ο γύφτος μικρόνους, ότι είναι καλύτερα να σωπαίνει από το να χειροκροτεί για το "πλεόνασμα" που έχει το ισοζύγιο, με μηδενική ανάπτυξη. Πρόκειται περί κρετίνου.