Σκληρή απάντηση Μητσοτάκη σε Κουρουμπλή

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/04/2017 16:52 |
Σκληρή απάντηση Μητσοτάκη σε Κουρουμπλή

«Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε και σήμερα, με χυδαία υπονοούμενα, στη μητέρα μου Μαρίκα Μητσοτάκη», αναφέρει σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θυμάμαι πολύ καλά την εποχή που η μητέρα μου, ως σύζυγος πρωθυπουργού, είχε θέσει ως στόχο ζωής τη δημιουργία ενός δημόσιου κέντρου αποκατάστασης για άτομα που έπασχαν από αναπηρίες και τετραπληγίες. Θυμάμαι πολύ καλά τη χυδαιότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ τότε (ναι, το ΠΑΣΟΚ του κ. Κουρουμπλή) της είχε επιτεθεί. Η μητέρα μου απογοητευμένη εγκατέλειψε την προσπάθεια, και δεν ήταν άνθρωπος που τα παρατούσε εύκολα!», συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Λυπάμαι πραγματικά που ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος έκανε τα πάντα για να εξαιρεθούν από την εξεταστική οι δύο περίοδοι της δικιάς του εμπλοκής στο υπουργείο Υγείας, έπεσε τόσο χαμηλά ώστε να αφήσει υπονοούμενα για έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια.

Λυπάμαι διπλά γιατί ο ίδιος, ως άτομο με ειδικές ανάγκες, θα έπρεπε να έχει μια αυξημένη ευαισθησία για τα θέματα αυτά. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Αλλά όταν οι άνθρωποι βρίσκονται κάτω από πίεση δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα».

Ο υπουργός Ναυτιλίας, μιλώντας στην εκπομπή "Ακραίως" στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν ψήφισε την πρόταση της ΝΔ για την εξεταστική για την Υγεία αναφέρθηκε στο σωματείο Αλληλεγγύη το οποίο είχε δημιουργήσει η Μαρίκα Μητσοτάκη. «Να μας απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης στο ερώτημα που έθεσα στη Βουλή ... πού πήγαν τα λεφτά του σωματείου Αλληλεγγύη, τα εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν. Λέω για το Μαρίκειο σωματείο. Εκατομμύρια συγκεντρώθηκαν τότε και κανείς δεν ξέρει που πήγαν. Τότε ήμουν γενικός γραμματέας της Πρόνοιας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

7
σειζης
21/04/2017 23:30
παραμυθια πισω απο τα εδρανα ..και γιατι δεν εκανε το πασοκ ενα δικαστηριο να τους μαντρωσει μεσα ?στο πασοκ σεν ησουνα ?
zeus
19/04/2017 18:46
Aυτή η ανάπηρη μανούλα γέννησε τέρατα, που προδίδουν και κλέβουν ασύστολα τη χώρα μας.
ΔΓΚ
20/04/2017 09:52
..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..
Συριζαυγιτισμός και ξερό ψωμί
20/04/2017 11:38
Συριζαυγίτης συμφωνεί ευχαρίστως με χρυσαυγίτη. ΆΝτε να σας ψηφίσουν κι όλας ρε να τελειώνουμε με τα ψέματα. Να κάνετε κι εγκαίνια μαζί, όχι μόνον με τον Καμμένο. Μονοπώλιο την πήρε την "αριστερή" επανάσταση! Βάλτε και κανέναν χουντικό μέσα, να σωθείτε...
Τα σκοτάδια του παλαιο-πασοκικού σύριζα
19/04/2017 17:36
Τον ρωτάνε τον Κουρουμπλή γιατί δεν θέλει να περιληφθεί στην εξεταστική και η περίοδος που ήταν αυτός υπουργός, κι απαντά "ρωτήστε το Μητσοτάκη που πήγαν τα λεφτά για την Αλληλεγγύη". Η αλητεία δεν κοιτάζει αν είσαι τυφλός ή κουζουλός, σε κυνηγά από γεννησιμιού σου, είτε πασόκο, είτε συριζαίο. Είναι να μην το χεις... Αλλά κι ο Μητσοτάκης, αφού απαντάει, γιατί δεν απαντάει στην ουσία;
zeus
19/04/2017 18:42
Όλοι αυτοί είναι τα ίδια σκουπίδια κάτω από άλλες σημαίες.
19/04/2017 17:08
"Πού πηγαν τα λεφτά Κούλη; Πού πηγαν τα εκατομμύρια;" η ερώτηση. "ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ και θίγεις τη νεκρή μητέρα μου!" η απάντηση του Κούλη. Τα συμπεράσματα δικά μας.