Γεννηματά: Η κυβέρνηση είναι ανίκανη και οδηγεί τη χώρα στον γκρεμό

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/03/2017 15:32 |
Γεννηματά: Η κυβέρνηση είναι ανίκανη και οδηγεί τη χώρα στον γκρεμό

Συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών είχε το μεσημέρι της Δευτέρας, η Φώφη Γεννηματά στη Χαριλάου Τρικούπη. Μετά την συνάντηση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υποστήριξε ότι «αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί. Είναι ανίκανη και οδηγεί τη χώρα στον γκρεμό» .

Όπως εξήγησε η κ. Γεννηματά «τα αδιέξοδα και η αβεβαιότητα που προκαλούν οι κυβερνητικοί χειρισμοί, επηρεάζουν και το Τραπεζικό Σύστημα, στερούν από επιχειρήσεις, επαγγελματίες, αγρότες την αναγκαία χρηματοδότηση για επανεκκίνηση της Οικονομίας».

Επεσήμανε ακόμη ότι οι νομοθετικές ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια καθυστερούν, η ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση απομακρύνεται, η άρση των capital controls μετατίθεται για το απώτερο μέλλον.«Αυτά όμως συνεπάγονται νέα ύφεση, αύξηση της ανεργίας, νέα προβλήματα για το Τραπεζικό Σύστημα», σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

5
tt
20/03/2017 22:29
Ενώ εσύ έχεις κάτι ικανότητες ας είσαι και γριά . Έχετε βάλει την μισή Ελλάδα στο Δημόσιο έχετε λιντσάρει με 10 χέρια σαν τον Βούδα και επίσης μόνοι σας τα φάγατε και έχετε και μούτρα να ζητάτε τον ψήφο του έλληνα καλά να είναι ο μπαμπάς αλλιώς ξέρεις που θα Ήσουν με τις ικανότητες που έχεις Ζηλεύεις τον Τσίπρα γιατί σου 'χει πάρει όλους τους πασοκτσήδες αλλιώς κι αυτός στον πάτο θα ήτανε κορόιδα έλληνες ψηφίστε τα μούτρα της
Ε λ ε ο ς
20/03/2017 17:40
Είχα ακούσει το "απο δήμαρχος κλητήρας" αλλά το αντίθετο ούτε καν το είχα φανταστεί. Σαν λαστιχένια κούκλα στα χέρια του Βαγγέλα, όποτε την ζουλάει όλο τα ίδια λέει:D
20/03/2017 15:49
Θεέ μου τι γελοίο πασοκ είναι αυτό. Από που ξεκίνησε και που έφτασε ε. Ντροπή.
Τι θεέ μου ρε στόκε διαρκείας ;
20/03/2017 17:31
Ξεκίνησε με τα δανεικά και έφτασε στα λεφτά υπάρχουν. Α.Π. 1989, "καταναλίσκουμε περισσότερα απο αυτά που παράγουμε και αν δεν μειώσουμε δραστικά το χρέος, αυτό θα εξαφανίσει την χώρα". Σκέψου μεγάλε τι θα είχαμε πάθει αν ο ίδιος δεν είχε διατελέσει και professor οικονομολόγος στο Berkley κι ο γιός του δεν ήταν πρόεδρος της Σοσιαληστκής Διεθνούς συμμορίας.
21/03/2017 06:11
Είσαι ο γνωστός τραμπούκος του φόρουμ;