Παππάς: Εκλογές θα γίνουν το 2019

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/12/2016 10:15 |
Παππάς: Εκλογές θα γίνουν το 2019
Ο Νίκος Παππάς

«Δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές... Εκλογές θα γίνουν το 2019» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς και απέδωσε τα σενάρια στις επιδιώξεις της αντιπολίτευσης.

«Εκλογές φαντασιώνεται ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος επαναφέρει το αίτημα κάθε τόσο για να τιθασεύσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα» είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας, τη Δευτέρα, στον ΑΝΤ1.

Εκτίμησε ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει γρήγορα και προς το συμφέρον των ελληνικών θέσεων σημειώνοντας ότι και πάλι θα είναι αποτέλεσμα διαπραγματεύσης και πολιτικής λύσης.

Ανέφερε πως ο κ. Σόιμπλε και το ΔΝΤ βρίσκονται στην ίδια γραμμή ενώ ερωτηθείς εάν η κ. Μέρκελ είπε στον πρωθυπουργό, κατά τη συνάντησή τους, ότι χωρίς το ΔΝΤ δεν θα προχωρήσει το ελληνικό πρόγραμμα είπε πως «λιγοστεύουν όλο και περισσότερο όσοι υποστήριζαν ότι χωρίς το ΔΝΤ δεν μπορεί να υπάρξει το ελληνικό πρόγραμμα».
Τόνισε πως η κυβέρνηση έχει με τις πολιτικές της, ως προτεραιότητα να βοηθήσει όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα και αυτό φαίνεται αφού πέτυχε να απαλλάξει τους πολίτες από τα 20 δισ. με τα οποία είχε δεσμευθεί η ΝΔ.

Υπενθύμισε τη ρύθμιση των 100 δόσεων, την πρόσβαση στο πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Τόνισε ακόμη ότι έχει αρχίσει και μειώνεται σημαντικά η ανεργία.

4
noStupidSyrizaVoter
05/02/2017 20:22
Δεν εχει σημασια Παππα. Οσο μενετε τοσο το ποσοστο σα θα κατεβαινει. Το 2019 δεν θα μπειτε ουτε στην Βουλη αλλα μπορει να πατε και φυλακη για την κατστροφη της χωρας, που το ευχομαι ολοψυχα.
καλά κρασιά
07/01/2017 19:59
Εκλογές φαντασιώνεται ο κ. Μητσοτάκης, η πλειονότητα των ελ. Επαγγελματιών, των άεργων, των συνταξιούχων, των δημόσιων υπαλλήλων, των πτυχιούχων νέων, των τελειόφοιτων, των δικαστικών, των αστυνομικών, των πολύτεκνων, των αγροτών,...εσείς φαντασιώνεστε να σας χαρίσουν δις και να γκρεμίζεται η νομισματική ένωση ενώ θα χορεύετε με τα νταούλια.. ΑΡΧΗΣΤΟΙ-ΑΝΙΚΑΝΟΙ-ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ δήθεν αριστεροί, δήθεν πολιτικοί.
Ευαγγελία
05/01/2017 15:55
Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε ναπάρουν οι εντελώς άπορες οικογένειες απο ένα επιδοματάκι. Δυστυχώς,ουτε καν αυτό δεν έκαναν για να βοηθήσουν. Λένε οτι θα το κάνουν, με σκοπό να κατευναστεί ο κόσμος που υποφέρει, και να μην ξεσηκωιούμε προκαλώντας ανατροπή της Κυβέρνησης. Δουλειές δεν υπάρχουν, τα προϊόντα είναι πανάκριβα, και κάποιοι γραπώνονται απο τις θέσεις τους, επειδή δεν πρόλαβαν σε 1 χρόνο να χτίσουν βίλες μέχρι και για τα δισέγγονα τους.
Κατίνα
19/12/2016 17:53
Αυτό θέλει και η τρόϊκα.