Η ψυχική ενότητα του έθνους είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση κάθε απειλής και για να κάνει η χώρα το μεγάλο άλμα στο μέλλον, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρακολούθησε στη Θεσσαλονίκη τη στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

«Παρακολουθήσαμε σήμερα μία θαυμάσια παρέλαση, η οποία κατέδειξε όχι μόνο το ισχυρό φρόνημα, αλλά και την αποτρεπτική δυνατότητα, την επιχειρησιακή ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων. Σήμερα, πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, εδώ από τη Θεσσαλονίκη, στέλνουμε ένα μήνυμα: τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτα και η αποτρεπτική δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ισχυρή» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Συνεχάρη τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων -του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας και των Ειδικών Δυνάμεων- για την αυταπάρνηση με την οποία επιτελούν την αποστολή τους σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. «Τους περιβάλλουμε με την εμπιστοσύνη μας και την αγάπη μας» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.