«Κρίμα για την χώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ» λέει η Φώφη Γεννηματά

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/06/2016 23:42 |
«Κρίμα για την χώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ» λέει η Φώφη Γεννηματά

Ολόκληρο επικοινωνιακό show, έστησε ο κ Τσίπρας, για να επαναλάβει τα χιλιοειπωμένα. Τα ίδια και τα ίδια. Ευτυχώς τα αγάλματα δεν έχουν φωνή , δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά για την ομιλία του πρωθυπουργού .

«Τι να περιμένει η ανάπτυξη από μια κυβέρνηση διώκτη των επενδύσεων. Με τους εξοντωτικούς φόρους και τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές, με το άδειο κέλυφος του Αναπτυξιακού νόμου, με τις αμφιθυμίες των υπουργών, το κράτος των ημετέρων, τα εξόχως υφεσιακά μέτρα του μνημονίου.

Ό,τι δηλαδή χρειάζεται για να φύγουν και οι λίγοι που επιμένουν να επενδύσουν στην Ελλάδα», αναφέρει η κ Γεννηματά και επισημαίνει πως «για την κοινωνική δικαιοσύνη, ας ρωτήσουν αυτούς που χάνουν το ΕΚΑΣ, αυτούς που έχασαν το επίδομα θέρμανσης, αυτούς που θίγει η μείωση του αφορολόγητου».

«Κρίμα για την χώρα. Μια ακόμα απογοήτευση για όσους περίμεναν ακόμη, να κάνει κάτι ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ» καταλήγει η δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

2
ΔΓΚ
17/06/2016 14:52
..κρίμα είναι που στην ελλάδα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ βολεύονται άτομα σαν την κ. Γεννηματά και πληρώνονται αδρά χωρίς να προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ και μένουν στην ανεργία η φεύγουν στο εξωτερικό παιδιά έντιμα κι μορφωμένα γιατί δεν έιναι με το άδικο σύστημα, που καιγεται να φέρει πίσω η παραπανω κυρια...
leo
17/06/2016 04:26
πάλι καλά που φαίνεται μόνο το μικρόφωνο και όχι η Φώφη