ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας εκφώνησε τον επικήδειο του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/06/2016 16:38 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 01/06/2016 17:07 |
ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας εκφώνησε τον επικήδειο του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος»

Σε υψηλούς τόνους απάντησε η ΝΔ στην ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή κατά τη συζήτηση της τροπολογίας για τις offshore. «Ο κ. Τσίπρας εκφώνησε σήμερα τον επικήδειο του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ, που απεβίωσε με την διάταξη-πλυντήριο στην υπόθεση 'offshore ΣΥΡΙΖΑ'».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ, επισημαίνεται «Δόλια έφεραν και συνειδητά ψήφισαν διάταξη που επέτρεπε σε Υπουργούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είτε να συμμετέχουν σε offshore εταιρείες, είτε να αθωωθούν οριστικά για τυχόν παράνομη συμμετοχή τους.

» Τώρα, κάτω από την γενική κατακραυγή, προσπαθούν να δραπετεύσουν, ψηφίζοντας σήμερα το ακραία αντίθετο από εκείνο που είχαν ψηφίσει πριν από λίγες μόνο μέρες. Ψηφίζοντας μια τροπολογία καταφανώς αντισυνταγματική και πρακτικώς ανεφάρμοστη.

» Το ερώτημα είναι ένα: Πότε είχαν δίκιο; Τότε ή τώρα; Μία είναι η αλήθεια: Πιάστηκαν με την offshore στην πλάτη. Είναι έκθετοι. Τους έχουν πια καταλάβει όλοι. Η φάρσα της εξαπάτησης τελείωσε».

2
Μπένυ
01/06/2016 17:49
Μαζί ρίχνουμε τον Μητσοτάκη και τελειώνουμε οριστικά με το παλιό. Πάμε.
Αληθειος alithios.blogspot.gr
01/06/2016 17:36
Το ηθικό πλεονέκτημα σε μια κοινωνία το έχει όποιος έχει τους ηθικούς κριτές. Στην Αμερική πχ είναι οι φιλελεύθεροι της αγοράς. Στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες είναι οι αριστεροί (πχ Μένης Κουμανταρέας)