Αβραμόπουλος: «Μεγαλύτερος δικαιούχος πόρων από τα ευρωπρογράμματα για τη μετανάστευση η Ελλάδα»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/05/2016 21:28 |
Αβραμόπουλος: «Μεγαλύτερος δικαιούχος πόρων από τα ευρωπρογράμματα για τη μετανάστευση η Ελλάδα»
Ο Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος

Άμεση εκταμίευση 56 εκατ. ευρώ, από το χαρτοφυλάκιο του επιτρόπου Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλου προς την Ελλάδα ως επείγουσα χρηματοδότηση προς τη χώρα για τη βελτίωση των συνθηκών των μεταναστών, την ενίσχυση της δυνατότητα των ελληνικών αρχών να καταχωρίζουν όσους μετανάστες εισέρχονται στη χώρα, καθώς και για την επεξεργασία των αιτήσεων ασύλου, ενέκρινε σήμερα η Κομισιόν.

Με την νέα αυτή σημερινή χρηματοδότηση, όπως δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το πέρας του Συμβουλίου Υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της ΕΕ «η Ελλάδα γίνεται ο μεγαλύτερος δικαιούχος πόρων από τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα για τη μετανάστευση και την ασφάλεια».

3
ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
18/03/2017 01:14
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΦΙΛΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΜΑΘΕΣ,ΟΤΙ ΞΕΠΑΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ,ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ,ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΟΛ.....ΣΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ!!!!!! ΛΥΠΟΥΜΑΙ,ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ.ΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ???ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.ΟΙ ΛΑΘΡΟ,ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ??
E.
21/05/2016 04:12
Τι λες ρε μεγάλε. Οι ιμπεριαλιστές της Ευρώπης νιπτουν τας χειρας τους για προβληματα που αυτοι δημιουργουν, μας εκαναν ενα απεραντο καταυλισμο προσφυγων και διαφορων αλλων, μια τριτοκοσμικη κατασταση επικρατει στην Αθηνα και αλλού, αλλά, προσοχη, ειμαστε 'δικαιούχοι'. Πλερωνει η Ευρωπα. Δεν αντεχω αλλο τετοια υποκρισια.
Πάνος / Αννόβερο
20/05/2016 23:49
70 χρόνια ζει και βασιλεύει από τον δημόσιο κορβανά. Πλήρωνε ηλίθιε Έλληνα.