Στο Δίστομο η Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/05/2016 16:54 |
Στο Δίστομο η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Στο μαρτυρικό Δίστομο και το μνημείο των σφαγιασθέντων βρέθηκε σήμερα, δεύτερη ημέρα του Πάσχα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Νωρίτερα, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» επισκέφθηκε τους εργάτες της πρωινής βάρδιας στο εργοστάσιο του Αλουμινίου.

Οι εργάτες της μίλησαν για τις συνθήκες της δουλειάς τους και τα προβλήματά τους, της ζήτησαν την ιδρυτική διακήρυξη της «Πλεύσης Ελευθερίας» καθώς και περισσότερη ενημέρωση για τις επόμενες κινήσεις της, ενώ δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την αγωνία τους για το αύριο και το μέλλον των παιδιών τους.

3
Neo-politics
03/05/2016 14:14
This woman has THREE trikes again her: 1.Her past TERRIBLE political history.2. Her crazy ideas and 3, she is extremely UGLY!!!!!!!!!!! She is not going ANYWHERE.
Ζωή και κότα
02/05/2016 23:48
Όπως όλοι καταλάβαμε, το "ρεπορτάζ" το έδωσε η ίδια, μια και κανείς δεν επρόκειτο να ξοδέψει δεκάρα τσακιστή για να μάθει τί έκανε αυτή μια από τις τόσες μίζερες ημέρες της ζωή της. Την προδίδει άλλωστε η "γλαφυρότητα" με ύφος σαν εκείνο της Φωνής της Αλήθειας (της ραδιοφωνικής εκπομπής του ΚΚΕ όταν ήταν στην παρανομία, που εκπέμπονταν από το Βουκουρέστι) και ο φτηνός λυρισμός επιπέδου πέμπτης δημοτικού, χαρακτηριστικά και τα δύο των πνευματικών δυνατοτήτων της εικονιζομένης.

Ακολουθεί διάλογος που φυσιολογικά θα είχε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την ασφάλεια στην είσοδο του εργοστασίου. Είναι μια (φανταστική;) συρραφή από άλλους διαλόγους της που είδαν το φως της δημοσιότητας.

- Καλημέρα σας. Τι θα θέλατε;
- Καλημέρα. Τί εννοείς τι θα ήθελα; Θέλω να μαζευτούν οι εργάτες να τους μιλήσω.
- Πως είπατε;
- Κουφός είσαι άνθρωπέ μου; Θέλω να μαζευτούν οι εργάτες να τους μιλήσω σου λέω!
- Μη φωνάζετε κυρία μου, εδώ είναι χώρος εργασίας. Έχετε κάποιο ραντεβού;
- Τι ραντεβού ρε, ξέρεις ποια είμαι ΕΓΩ;
- Όχι κυρία μου δεν ξέρω. Πέστε μου με ποιον έχετε ραντεβού να τον ειδοποιήσω, αλλιώς θα πρέπει να κλείσετε ένα ραντεβού με τα γραφεία της διοίκησης.
- ΤΙ ΕΙΠΕΣ; ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ;;; Ποιος είσαι εσύ ρε που θα μου πεις τι να κάνω; Δώσε μου το ονοματάκι σου και θα σου δείξω εγώ ποια είμαι!
- Το ονοματάκι μου βρίσκεται εδώ καρφιτσωμένο πάνω στο πέτο μου. Λυπούμε αλλά χωρίς κάποιο ραντεβού και άδεια από τη διοίκηση δεν μπορώ να σας αφήσω να περάσετε.
- ΤΙΙΙΙ;;;; ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ;;; Ξέρεις ποια είμαι εγώ ρε;;; ΕΙΜΑΙ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, η Πρόεδρος της Βουλής!!! Κάνεις πως δεν με ξέρεις ρε; Απαιτώ να μου ανοίξεις ΑΜΕΣΩΣ να περάσω χωρίς δεύτερη κουβέντα!
- Σταθείτε εδώ κυρία μου και μην σπρώχνετε παρακαλώ! Αφήστε με να κάνω τη δουλειά μου. Όπως σας είπα, θα χρειαστείτε ένα ραντεβού και μια άδεια εισόδου για να περάσετε στο εργοστάσιο. Μην σπρώχνετε παρακαλώ!
- ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ, ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΜΕ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ, ΜΕ ΧΤΥΠΑΝΕ, ΜΕ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΥΝ!!! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!!!
- Δεν σας πείραξε κανείς κυρία μου, εσείς σπρώχνετε να περάσετε σε ιδιωτικό χώρο που ελέγχεται. Ηρεμήστε.
- ΤΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΡΕ!!! ΜΕ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ;;; ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!!!
- (Αμάν! Έμπλεξα με τρελή) Μισό λεπτό κυρία μου να πάρω τα γραφεία της διοίκησης.
- ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!
- Ναι; Γραμματεία διοίκησης; Μη φωνάζετε κυρία μου δεν ακούω τι μου λένε! Ναι;
- ΜΕ ΧΤΥΠΑΝΕ, ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!!!
- Θα σταματήσετε επί τέλους να ακούσω τί μου λένε; Ναι; ... Έ; Όχι δεν χτυπάω κανέναν, είναι μια ... κυρία εδώ και φωνάζει που δεν την αφήνω να περάσει. Ναι;
- ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ, ΕΙΜΑΙ Η ΚΩΝ-ΣΤΑΝ-ΤΟ-ΠΟΥ-ΛΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!
- Κυρία μου δεν ακούω τί μου λένε, ηρεμήστε λίγο να συνεννοηθώ! Είναι λέει η Κωνσταντοπούλου. Την ξέρετε; Τι είπατε; Μη φωνάζετε κυρία, σας ικετεύω, δεν ακούω τι μου λένε! Πως;...Τι μου λέτε;!! Μάλιστα! Δεν είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρω ... Μάλιστα. Μάλιστα, θα της το μεταφέρω.
- ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΜΕΣΩΣ!
- Λυπούμε κυρία Κωνσταντοπούλου, αλλά αν θέλετε να περάσετε θα πρέπει να μιλήσετε στην γραμματεία της διοίκησης για να σας δώσουν άδεια. Αν πάρετε άδεια τότε θα μπορέσετε να δείτε κάποιους εργαζόμενους στο εστιατόριο κατά το μεσημεριανό φαγητό. Δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις στους χώρους εργασίας και κατά την ώρα της εργασίας. Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε ότι εδώ είναι εργοστάσιο που βρίσκεται σε λειτουργία.

...

Αυτά κι άλλα χειρότερα θα πρέπει να συνέβησαν στο εργοστάσιο. Τελικά θα είδε 2-3 συριζαίους εργάτες που τη λυπήθηκαν και την κέρασαν ένα ουζάκι στο ταβερνάκι κοντά στη θάλασσα και τα είπαν, εξ ου και το "ρεπορτάζ" της, που δημοσιεύουν, με πάσαν επιφύλαξιν υποθέτω, ΤΑ ΝΕΑ.
Ζωή και κότα (λυπούμαι)
03/05/2016 17:36
Τώρα, πώς το "λυπούμαι" βγήκε, δύο φορές μάλιστα, "λυπούμε", μόνον ένας θεός το ξέρει. Μετά σου λέει μάθε παιδί μου γράμματα. Ου γαρ έρχεται μόνον...