Γεροβασίλη: Τα μέτρα προστασίας πολιτικών προσώπων λαμβάνονται χωρίς κομματικές διακρίσεις

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/04/2016 20:33 |
Γεροβασίλη: Τα μέτρα προστασίας πολιτικών προσώπων λαμβάνονται χωρίς κομματικές διακρίσεις
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη

Χωρίς πολιτικές διακρίσεις αλλά όπου και εφόσον απαιτείται, λαμβάνονται τα μέτρα αστυνομικής προστασίας, αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη για τα μέτρα αστυνομικής προστασίας του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος επισημαίνει επίσης ότι τα μέτρα αστυνομικής προστασίας των πολιτικών προσώπων είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και υπογραμμίζει ότι η κατοικία του κ. Φλαμπουράρη έχει γίνει δύο φορές στόχος οργανωμένης εμπρηστικής επίθεσης.

Όπως ειδικότερα δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, «τα μέτρα αστυνομικής προστασίας των πολιτικών προσώπων, είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και λαμβάνονται όπου και εφ όσον απαιτείται, χωρίς πολιτική διάκριση».

«Σε απάντηση δημοσιευμάτων, που επιλέγουν τα μέτρα προστασίας για τον Αλέκο Φλαμπουράρη, προκειμένου να καλλιεργήσουν δυσμενές για την κυβέρνηση κλίμα, υπενθυμίζεται ότι η κατοικία του υπουργού Επικρατείας, έχει γίνει, δύο φορές στο πρόσφατο διάστημα, στόχος οργανωμένης εμπρηστικής επίθεσης", δηλώνει επίσης η κ. Γεροβασίλη.

2
ΣΟΤΟΣ
28/03/2017 09:30
ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΛΗΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ
Χιλιόμετρα μέτρων προστασίας: Φύγετε! Φύγετε!
26/04/2016 21:24
Ακούστε τον υπόκωφο βουητό, το μήνυμα του κόσμου: Τσακιστείτε να φύγετε πριν είναι πολύ αργά. Δεν έχετε την ικανότητα να κάνετε τιποτα απολύτως, ήτοι, είστε απολύτως ανίκανοι. Δεν θα σας σώσουν ούτε μέτρα προστασίας, ούτε χιλιόμετρα. Τρέξτε τώρα που μπορείτε!