Στο συνέδριο της ΝΔ δεν θα συμμετέχουν αντιπρόσωποι από το συνέδριο της Νεολαίας, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε καμία εκλογική διαδικασία, αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδσρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης απορρίπτοντας έτσι το εκλογικό αποτέλεσμα που εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ το βράδυ της Κυριακής, αφού μάλιστα δεν στήθηκαν καν κάλπες, αλλά ανακοινώθηκαν εικονικά αποτελέσματα.

Όπως τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ, δεν πραγματοποιήθηκε καμία εκλογική διαδικασία και οι ευθύνες γι’ αυτή την “απαράδεκτη κατάσταση” θα αποδοθούν άμεσα, όπως ορίζει το καταστατικό.

«Οι εικόνες απαξίωσης της ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο της ιστορικής νεολαίας της παράταξης εκπέμπουν παρακμή και τέλος εποχής. Όλα όσα έγιναν σε μια τόσο νοσηρή ατμόσφαιρα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Στην ομιλία μου στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ την Παρασκευή, είπα ξεκάθαρα ότι “δεν θα ανεχθώ μία ΟΝΝΕΔ μηχανισμών που θα αναπαράγει τις παθογένειες του χθες».

Στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ δεν πραγματοποιήθηκε καμία εκλογική διαδικασία. Κατά συνέπεια δεν θα συμμετέχουν στο Συνέδριο του Κόμματος αντιπρόσωποι από το Συνέδριο της Νεολαίας. Οι ευθύνες για αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση θα αποδοθούν άμεσα, όπως ορίζει το καταστατικό”, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.