«Με τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ η κατάσταση έχει επιδεινωθεί δραματικά» είπε η Φώφη Γεννηματά

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/04/2016 19:31 |
«Με τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ η κατάσταση έχει επιδεινωθεί δραματικά» είπε η Φώφη Γεννηματά

«Πιστεύω πως η συνεννόηση είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση στις σημερινές συνθήκες. Λύση που μπορεί να δώσει η σημερινή Βουλή» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον κυπριακό Τύπο, επαναφέροντας το αίτημά της για παραίτηση της κυβέρνησης.

«Στη Βουλή πριν από λίγες ημέρες ζήτησα την παραίτηση της κυβέρνησης. Δεν είναι ικανή να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Με την κυβερνητική πολιτική και διαχείριση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ η κατάσταση έχει επιδεινωθεί δραματικά» είπε η Φώφη Γεννηματά στην εφημερίδα Φιλελεύθερος της Κύπρου.

Σχετικά με την σύμπραξη των δυνάμενων στο χώρο της Κεντροαριστεράς η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «από τη μεριά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να διαμορφωθεί ένα δυναμικό, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό ρεύμα που θα δώσει ελπίδα στους προοδευτικούς πολίτες και θα σταθεί απέναντι στην προσπάθεια της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ να διαμορφώσουν ένα διχαστικό δίπολο που μόνο σε αδιέξοδο οδηγεί».

Εξήγησε ακόμη ποιος είναι ο απώτερος στόχος αυτής της προσπάθειας: «Μια ισχυρή προοδευτική συμμαχία με αυτόνομο λόγο και αυτοδύναμη στρατηγική απέναντι στην συντηρητική ΝΔ και τον λαϊκιστικό ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η ώρα να ενώσουμε το κατακερματισμένο και διάσπαρτο, δημοκρατικό, μεταρρυθμιστικό και ευρωπαϊκό ρεύμα στη χώρα. Τη μεγάλη προοδευτική παράταξη» κατέληξε.

1
ΙΟΑΝΝΙΣ
10/04/2016 19:58
ΕΛΑ ΡΕ ΦΩΦΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΘΥΜΑΣΕ ΦΩΦΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΙΜΗΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ? ΘΥΜΑΣΕ ΦΩΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦ ΟΤΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΣΩ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΙ 10 ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΑΙ ΔΑΝΙΕΟ? ΘΥΜΑΣΕ ΦΩΦΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΔΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ? ΘΥΜΑΣΕ ΦΩΦΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ? ΘΥΜΑΣΕ ΦΩΦΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ? ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΛΥΠΑΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ