Ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, λέει ο υφυπουργός Μεταφορών

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/02/2016 18:39 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17/02/2016 20:36 |
Ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, λέει ο υφυπουργός Μεταφορών
Ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτης ΣγουρίδηςΠηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν, αλλά από αυτά που έλεγαν» ανέφερε σε συνέντευξή του ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτης Σγουρίδης.

Μιλώντας σε περιφερειακό ραδιοφωνικό σταθμό είπε: «Αν δεν τάξεις, δεν σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά, δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου, πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια» συνέχισε.

Τότε, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός;».

«Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν...» απάντησε ο κ. Σγουρίδης.

«Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς;» επέμεινε ο δημοσιογράφος. «Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. Αρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα» απάντησε ο κ. Σγουρίδης.

Ποτάμι: Αυτό που ενδιαφέρει τον ΣΥΡΙΑ είναι πώς θα κλέψει την ψήφο 

«Οι σημερινές δηλώσεις του υφυπουργού κ.Σγουρίδη αποκαλύπτουν με τον πιο ωμό τρόπο ότι αυτό που ενδιαφέρει τους κυβερνητικούς είναι πώς θα κλέψουν την ψήφο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι. Και συνεχίζει:

«Υφυπουργός: «Αν δεν τάξεις, δε σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά, δεν είναι καλός. Αυτή είναι η αλήθεια».
Δημοσιογράφος : «Δηλαδή τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός;»
Υφυπουργός: «Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως το "λεφτά υπάρχουν"...».
Μ' αυτά τα μυαλά φθάσαμε ως εδώ. Γι' αυτό 1,5 εκατομμύριο ψηφοφόροι από το 2009 ως σήμερα έχουν γυρίσει την πλάτη στην πολιτική και τους πολιτικούς. Είναι το τίμημα για τα ψέματα των λαϊκιστών.
Όμως δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Το Ποτάμι θα επιμείνει να μιλάει ορθολογιστικά, ακόμη κι αν αυτό «δεν είναι καλό» σύμφωνα με τα «πολιτικά εγχειρίδια» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».


Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τα όσα καταλόγισε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα περί παραπλάνησης των αγροτών, όπως στην περίπτωση Σαμαρά και Παπανδρέου, επιχειρεί ο υφυπουργός Υποδομών Παναγιώτης Σγουρίδης, την ίδια στιγμή που από το περιβάλλον των Ανεξαρτήτων Ελλήνων γίνεται λόγος για οργή προς το πρόσωπό του.

Δεν το εννοούσα, είπε αργότερα ο Σγουρίδης  

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τα όσα καταλόγισε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα περί παραπλάνησης των αγροτών, όπως στην περίπτωση Σαμαρά και Παπανδρέου, επιχειρεί ο υφυπουργός Υποδομών Παναγιώτης Σγουρίδης

«Αν από μια ολόκληρη συνέντευξη 30 λεπτών με ένα πολύ ενδιαφέροντα διάλογο, κάποιοι βγάζουν συμπεράσματα και τίτλους που αφορούν στον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα, μάλλον αρέσκονται στο να απομονώνουν μια ατυχή λέξη και όχι την ουσία ολόκληρης της συνέντευξης. Η ουσία - την οποία κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει - είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας επιζητά διακαώς διάλογο με τους αγρότες, την ώρα που όλη η κυβέρνηση θέλει να κλείσει θέματα, που καμιά προηγούμενη κυβέρνηση δεν ρύθμιζε, για να μην έχει πολιτικό κόστος, σε αντίθεση με την δική μας.

»Εμείς θέλουμε να κλείσουμε τις εκκρεμότητες δεκαετιών που ταλάνιζαν ασφαλιστικό και αγροτικό, ώστε να ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα και να μπει οριστικά η Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης. Το ηθικό πλεονέκτημα αυτής της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να το πλήξουν, δεν θα τα καταφέρουν. Τέλος δεν εννοούσα ότι ο πρωθυπουργός παραπλάνησε τον ελληνικό λαό διότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε Παπανδρέου, ούτε Σαμαράς».

8
ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΑ.
17/02/2016 23:17
{ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτης Σγουρίδης. «Όπως και ο προηγούμενος. Όπως τα λεφτά υπάρχουν...» απάντησε ο κ. Σγουρίδης. «Όπως ο Παπανδρέου, ... και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα» απάντησε ο κ. Σγουρίδης.}. ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΕΣ ΤΟ 2008 Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΑΕΠ 373,5 ΔΙΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ 27η ΘΕΣΗ ΣΕ 190 ΧΩΡΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΑΕΠ 321,7 ΔΙΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 37η ΘΕΣΗ. ΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ!!!! ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ???? ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ!!!!!
Α.Σ.
17/02/2016 21:14
Είναι να μένει κανείς έκπληκτος από την υποκρισία και το θράσος ορισμένων ανθρώπων! Και πάλι τους φταίει ο Γιώργος Παπανδρέου ! Με ποιόν τρόπο εξαπάτησε τους αγρότες ο Γιώργος Παπανδρέου; Με το "λεφτά υπάρχουν"; Υπάρχει κανείς που αμφισβητεί πλέον ότι όντως λεφτά υπάρχουν, τώρα που έχουν αποκαλυφθεί οι καταθέσεις στο εξωτερικό κ.λ.π.;
ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΑ.
18/02/2016 01:43
Και πάλι τους φταίει ο Γιώργος Παπανδρέου ! ΡΩΤΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ....ΓΕΜΑΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ? ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ.
Ό,τι χειρότερο υπήρξε όμως ο Τσίπρας
17/02/2016 20:20
Ομολογουμένως το επίπεδο του 'σοφού' ελληνικού λαού είναι αυτό: 'Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει'. Ωστόσο ο Τσίπρας ξεπέρασε κάθε όριο. Δηλαδή τα Ζάπεια και τα 'λεφτά υπάρχουν' είναι πταίσματα πολιτικής απάτης μπροστά του. Το κρίμα του μάλιστα είναι διπλό γιατί ο ίδιος παρουσιάστηκε ως η σύγχρονη πολιτική δύναμη που θα βάλει τέλος στο παλιό. Και ήταν το χειρότερο παλιό, τόσο πριν όσο δυστυχώς και μετά. Η μόνη λύση για τα τεράστια σημερινά προβλήματα είναι μια οικουμενική κυβέρνηση, η οποία εκτός των άλλων θα έχει ελπίδα να αλλάξει και αυτό το επίπεδο ταξίματος-ψήφου στην ελληνική πολιτική σκηνή.
Φ
17/02/2016 20:09
Λάθος τα είπε. Βασικά παραπλανούμε τους εαυτούς μας. Σε πρώτη φάση πιστεύουμε οτι διακαιούμεθα να καταναλώνουμε εσαεί περισσότερα απ’ όσα παράγουμε. Στη συνέχεια ψηφίζουμε τους πολιτικούς που συμφωνούν με τα δίκαια αιτήματά μας. Τέλος, όταν δεν πέφτει το υποσχεθέν μάννα εξ ουρανού, ανακαλύπτουμε οτι απατεώνες και προδότες πολιτικοί κατάφεραν να εξαπατήσουν το εξυπνότερο Εθνος της υφηλίου. Και φτού απ’ την αρχή.
Φάνης
18/02/2016 08:14
Εμ έτσι σας έμαθε η ΝΔΠΑΣΟΚ-διαπλοκή. Υποτελείς, νωθροί με σανό έναντι αμοιβής.
Mboosh
17/02/2016 19:55
Προφανώς υπάρχουν ομοιότητες αλλά η σύγκριση είναι επιφανειακή, πέρα από το γεγονός ότι το τι έκαναν οι προηγούμενοι δεν αποτελεί υποχρέωση για τους επόμενους. Ο Σαμαράς, εκ?ν άκων, και με το μισό υπουργικό συμβούλιο προσπάθησε σε κάποιο βαθμό να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση και πέρυσι η χώρα είχε καλές προοπτικές ανάκαμψης. Ο Τσίπρας υπέγραψε το 3ο μνημόνιο, το αριστερό, που είναι χειρότερο από τα προηγούμενα καθώς οι "διαπραγματεύσεις" του ήταν για γέλια και για κλάματα, έβαλε capital controls, και παραλίγο να μας διώξουν και από την ευρωζώνη. Όσο δε για το "λεφτά υπάρχουν", ναι μεν ήταν ψέμα, αλλά ήταν λογικοφανές γιατί τότε το μέγεθος του προβλήματος δεν ήταν πραγματικά ορατό από την Ελληνική κοινωνία. Ο Τσίπρας τι δικαιολογία έχει; Γιατί σημασία δεν έχει μόνο αυτό που λέγεται αλλά δεν γίνεται αλλά και αυτό που δεν λέγεται αλλά γίνεται. Ο ωρομίσθιος πρωθυπουργός τι έκανε;
ELAL
17/02/2016 19:55
Na kai enas sostos anthropos pou leei tin aleithia!!!