Ακροδεξιοί πίσω από τις κινήσεις πολιτών στο Σχιστό, λέει ο δήμαρχος Περάματος

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/02/2016 19:47 |
Ακροδεξιοί πίσω από τις κινήσεις πολιτών στο Σχιστό, λέει ο δήμαρχος Περάματος
Ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης

Στην καταγγελία ότι πίσω από τις κινήσεις πολιτών στο Σχιστό κατά της δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας προσφύγων, βρίσκεται η ακροδεξιά Χρυσή Αυγή, προχώρησε ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης.

Μιλώντας (στο news 247), ο κ. Λαγουδάκης ανέφερε: «Αυτό αποδείχτηκε και στην συγκέντρωση που έγινε. Πρωτοστάτησαν όλοι οι πρωτοκλασάτοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Και ο τρόπος καλέσματος ήταν ο τρόπος που χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή, η περιγραφή είναι ακριβής. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να αποδειχθεί ότι είναι η Χρυσή Αυγή πίσω από τις κινήσεις αυτές». 

6
konstantinos
23/08/2016 19:58
να είναι αυτοι σε όλη την Ελάδα που διαμαρτύρονται ναζί,τότε φίδι που μας έφαγε,αλλά μάλλον δύσκολο το βλέπω να είναι όλοι αυτοί βαλτοί απο τον Μιχαλολιάκο
//////////
10/02/2016 16:21
Ας τους βάλει Τρεις στην τουαλεττα του, τέσσερις με την γυναίκα του, και πέντε με τα παιδιά του και εφτά στην κουζίνα του. Ουστ από εδώ προδότες κομματοκεφαλει, θέλετε να βρομισετε την Ελλάδα γιατί εσείς βρόματε να πάνε στην ομοθρησκισταν .
ουρανιος σκυλος
10/02/2016 00:54
Γιναμε σονιετικη ενωση της ψωροκωσταινας παντου ακροδεχιους και φασιστες βλεπουν τα κομμουνια...μηπως ειαι ακροδεχιοι και οι αγροτες και τρομοκρατες οι εργατες γονεις μας?
derkon
09/02/2016 20:58
Και στο Σχιστό, και στην ΚΩ, και στην Μυτιλήνη, και γενικά όπου γίνονται εκδηλώσεις κατά των hot spot, δεν είναι ο λαός που διαμαρτύρεται, αλλά οι Χρυσαυγήτες. Να τον χαίρεσθε τον δήμαρχό σας, καθώς και όλους εκείνους που έχουν τέτοιου είδους απόψεις. Όμως από ότι φαίνεται, μάλλον χάνουν οι ΣΥΡΙΖΑΪοι το Πέραμα, αφού οι χρυσαυγήτες είναι οι μπροστάρηδες αυτής της διαμαρτυρίας, που είναι και θέμα Εθνικό.
TheCommentsMaster
09/02/2016 20:57
Και λοιπόν; Δικαίωμά τους είναι να διαμαρτύρονται. Εξάλλου πίσω απο την οργανωμένη λαθρομετανάστευση είστε εσείς το 'συνταγμαικό τόξο', όπως σας ονόμασε ο αρχι-αγράμματος Μπενιζελ, και μάλιστα βγάζετε και λεφτά απο τους λαθρομετανάστες απο οτι κάποια δείχνουν στοιχεία απο κάποιες ΜΚΟ κτλ.
wolf
09/02/2016 20:41
Kyrie Δημαρχε , αν πισω απο καθε αντιδραση των πολιτων σχετικα με τους οικονομικους μεταναστες ειναι η Χρυση Αυγη , τοτε οι οπαδοι της παραταξης αυτης πρεπει να ειναι κατα πολλες χιλιαδες περισσοτεροι απο τους οπαδους του Συριζα !