«Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι τον λόγο» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στο Mega, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη -εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ- διευκρίνισε πως αυτό που εννοεί ο κ. Καμμένος (ο ο οποίoς έκανε τη σχετική δήλωση στην εφημερίδα Real News) είναι πως αν οι απαιτήσεις είναι παράλογες δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να προχωρούμε εκβιαζόμενοι, υπάρχουν και κάποια όρια, πρέπει να προστατεύσουμε τη χώρα, πρέπει να προστατεύσουμε τον ελληνικό λαό.

» Δεν απειλούμε κανέναν, απλώς οι Ευρωπαίοι πρέπει να λάβουν το μήνυμα ότι δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να εκβιάζεται, δεν είναι δυνατόν ο λόγος του πρωθυπουργού και των αρμοδίων υπουργών να μην περνάει, δεν είναι δυνατό να μην προτάσσουμε το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών.

» Έχουμε μια διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη και για ασφαλιστικό και για φορολογικό. Εάν δεν υπάρξει βελτίωση στις συνομιλίες και στη διαπραγμάτευση, στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα.»