Περήφανος για τη διαδικασία, όπως εξελίχθηκε, δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του για την παρουσία του στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής.

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη», είπε, προσθέτοντας ότι «και ο Κυριάκος Μητσοτάκης επάξια είναι στον β’ γύρο».

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι οι πολίτες έχουν δική τους άποψη, αλλά ο ίδιος θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υποστήριξε ότι ήρθε η ώρα της ανανέωσης για το κόμμα, πράγμα που μπορεί να υπηρετήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αναφέρθηκε και στην άψογη συνεργασία που είχε μαζί του τα χρόνια που και εκείνος και ο κ. Μητσοτάκης ήταν υπουργοί.

Με δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαριστεί τον Αδωνι Γεωργιάδη για τη δημόσια στήριξή του ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία.

«Προερχόμαστε από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για να ξανακάνουμε τη ΝΔ μεγάλη. Για να κερδίσει και πάλι η κεντροδεξιά τη μάχη των ιδεών», ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι η ενότητα έχει διασφαλιστεί, αλλά παραμένει το δίλημμα ανάμεσα σε συρρίκνωση και στασιμότητα, ή διεύρυνση και ανανέωση.

«Στον πρώτο γύρο, το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο από το 60% και πλέον των παλαιών και νέων μελών μας. Έχουμε καθήκον να κάνουμε πράξη την εντολή τους. Την 10η Ιανουαρίου το ρεύμα της δημιουργικής ανανέωσης θα ενισχυθεί και θα είναι νικηφόρο», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.