Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο επιχειρηματίας Κώστας Δαφέρμος για μίζες 1,7 εκατομμυρίων στον Αντώνη Κάντα που συνδέονται με την υπόθεση του εξοπλιστικού Κορνέτ .

Όσο για τους άλλους δυο κατηγορούμενους , τον γιο του κ. Δαφερμου και ενα ακομα μέλος ΔΣ εταιρίας αφέθηκαν ελεύθεροι με απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα και εγγυηςη 80.000 ευρω έκαστος .

Στην απολογια του σύμφωνα με πληροφορίες ο Κωστας Δαφερμος φερεται να θποστηριξε πως εδωσε χρηματα στον πρώην αναπληρωτη διευθυντή εξοπλισμών Αντωνη Κάντα κατόπιν εκβιασμού. Συγκεκριμένα υποστήριξε πως εξαναγκάστηκε να του δώσει χρήματα, χωρίς να θυμάται ποσα καθώς σε αλλεπαλληλες συναντήσεις τους στον γραφείο του Αντωνη Κάντα στο υπουργείο Αμυνας, τον απειλούσε πώς θα φροντίσει να καθυστερήσει η υπόθεση των Ρωσικών Κορνέτ με αποτέλεσμα εκείνος να έχανε την αντιπροςώπευση των Κορνέτ αφου θα φαινόταν ότι καθυστερούσε λογω επαγγεματικής ανεπάρκειας. Μάλιστα έχει ήδη προτείνει 5 μάρτυρες που θα καταθέσουν για να επιβεβαιώσουν ισχυρισμούς του.