Αινιγματική απάντηση για τις πολιτικές κινήσεις της έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά την εθιμοτυπική συνάντηση που είχε με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου.

«Θα ενημερωθείτε καταλλήλως και εν ευθέτω χρόνω», δήλωσε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής. Σημειώνεται ωστόσο ότι χτες ο Παναγιώτης Λαφαζάνης προανήγγειλε συνεργασία με την κ. Κωνσταντοπούλου.

Από το γραφείο της πρωθυπουργού εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση μετά το πέρας της συνάντησης: «Η πρωθυπουργός κ. Βασιλική Θάνου- Χριστοφίλου δέχτηκε την Πρόεδρο της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατόπιν αιτήματος της τελευταίας.

Κατά την συνάντηση, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα και είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, η Πρόεδρος της Βουλής, αφού συνεχάρη την πρωθυπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων της την ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της Βουλής κατά το προσεχές διάστημα και ιδιαιτέρως για την προγραμματισμένη για την προσεχή εβδομάδα σύγκληση της «Βουλής των Εφήβων».

Η πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση της Προέδρου της Βουλής και εδήλωσε ότι εάν και οι λοιπές υποχρεώσεις της το επιτρέψουν, θα παραστεί στην εναρκτήρια συνεδρίαση της Βουλής των Εφήβων».