Στην αντεπίθεση πέρασε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το περιστατικό που σημειώθηκε την Τετάρτη, με τον αξιωματικό της αστυνομίας έξω από τη Βουλή.

Σας κατηγορούν πως θίξατε έναν αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου, ο οποίος άκουσε την Ζωή Κωνσταντοπούλου να τον ρωτάει: «Εσείς ποιος είστε; Πώς λέγεστε; Από ποιο κανάλι είστε;».

Στη συνέχεια, κατηγόρησε τους δημοσιογράφους που την περίμεναν για μια δήλωσή της ότι την παρεμποδίζουν να παραστεί στην εκδήλωση, στην οποία προσερχόταν.

«Το να με εμποδίζετε να μπω στην εκδήλωση είναι παραβίαση των δικών σας υποχρεώσεων», είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντοπούλου.

Σε δεύτερη δήλωσή της κατήγγειλε ορισμένα ΜΜΕ για πρωτοφανή επιχείρηση παραπληροφόρησης, «τα θέματα που πρέπει να αναδεικνύονται είναι τα δίκαια αιτήματα και οι προσπάθειες των υπουργών να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκάλεσαν τα μνημόνια και όχι αυτή η εκστρατεία παραπληροφόρησης από τα Μέσα που έχουν ωφεληθεί από τα μνημόνια», είπε.