Μπουτάρης για Καμμένο: «Τον χοντρό δεν τον πάω - αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σκοινί»!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/04/2015 02:18 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21/04/2015 13:36 |
Μπουτάρης για Καμμένο: «Τον χοντρό δεν τον πάω - αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σκοινί»!
«Είναι βέβαια και η κυβέρνηση του χοντρού. Αυτόν τον Καμμένο παιδιά συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Για «πολιτικό σχόλιο απίστευτης ηλιθιότητας» έκαναν λόγο οι ΑΝ. ΕΛ.

«Χοντρό» αποκάλεσε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο, και εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπό του ανέφερε ότι «αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σκοινί».

Την τοποθέτηση του Γιάννη Μπουτάρη καταδίκασε με ανακοίνωσή της η συντονιστική των ΑΝ.ΕΛ Θεσσαλονίκης τονίζοντας «την αηδία και την οργή της για την απαράδεκτη δήλωση κατά του υπουργού Αμυνας…».

Η δήλωση του Γιάννη Μπουτάρη έγινε τη Δευτέρα κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης με αφορμή την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τα αποθεματικά των δήμων.

Παρότι ο Γιάννης Μπουτάρης ζήτησε την στήριξη της κυβέρνησης στη δύσκολη μάχη που, όπως είπε, δίνει για τη σωτηρία της Ελλάδας, δήλωσε για τον υπουργό Αμυνας:

«Το 'χω ξαναπεί. Πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που παλεύουν να μας βγάλουν απ' το λούκι. Είχα πει ότι έχουμε συγκεκριμένη κυβέρνηση, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαια και η κυβέρνηση του χοντρού. Αυτόν τον Καμμένο παιδιά συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα. Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σχοινί, ένα πράγμα».

Η αντίδραση των ΑΝ.ΕΛ

Στο θέμα παρενέβη με ανακοίνωσή της η συντονιστική των ΑΝ.ΕΛ Θεσσαλονίκης, αναφέροντας ότι «εκφράζει την αηδία και την οργή της για την απαράδεκτη δήλωση κατά του υπουργού Αμυνας και προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ από τον δήμαρχο της πόλης κ. Γ. ΜΠΟΥΤΑΡΗ.

«Ο γνωστός τουρκολάγνος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης στο σημερινό (σ.σ.: Δευτέρας) δημοτικό συμβούλιο καταφέρθηκε με απίστευτες φράσεις εναντίον του προέδρου μας Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

«Πολιτικό σχόλιο απίστευτης ηλιθιότητας έκανε για ακόμη μια φορά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης.

«Ο κ. Μπουταρης καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Εθν. Άμυνας, Πάνου Καμμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν τον πάω καθόλου τον χοντρό!!!Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σχοινί».

«Αφήνουμε στο λαό της πόλης να κρίνει τις άκρως απαράδεκτες δηλώσεις ενός δημάρχου που υποτίθεται εκφράζει όλους τους πολίτες όπου και αν ανήκουν».

Μπουάρης: «Ο άνθρωπος δεν είναι σοβαρός»


Στο θέμα ο Γιάννης Μπουτάρης επανήλθε το μεσημέρι της Τρίτης σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5. Ερωτηθείς σχετικά ο Γιάννης Μπουτάρης είπε:

«Ο άνθρωπος δεν είναι σοβαρός. Όταν ξεκίνησε και είπε ότι ψεκάζουμε τους Έλληνες, μόνο αυτό φτάνει για να τον χαρακτηρίσεις. Είχε πει ότι αν φύγουμε από το ευρώ θα πάμε στο δολάριο! Συνεχώς κάνει πράγματα τα οποία είναι ενοχλητικά, τουλάχιστον για τη δική μου αντίληψη. Δεν μπορεί να λέει ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα βγάλει φυλλάδια και βιβλία για να υπενθυμίζει στους μαθητές το πατριωτικό τους φρόνημα».

Οσο για την αμφιλεγόμενη φράση με το «σχοινί», ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης παραδέχτηκε ότι είναι υπερβολική, αλλά εξήγησε πως είναι μια φράση που λέγεται για κάποιον που δεν είναι σημαντικός.

168
Ελληνας. Σ
25/04/2015 09:47
Ενασ γνήσιος πατριώτης δε θα εκφραζώταν ποτέ κατα αυτόν τον τρόπο,οι σκέψεις του και μόνο δηλώνουν την ποιότητα του ανθρώπου.
αγωγή του πολίτη και του δημάρχιυ
25/04/2015 04:23
κ Μπουτάρη δεν εκφραζόμαστε έτσι για θεσμικά πρόσωπα όσο κι αν θέλουμε να γίνουμε αρεστοί και να φαινόμαστε μοντέρνοι
the observer
23/04/2015 21:56
Agapiti syntaxis, mon pou diavazo to arthro kai ta scholia ton anagnoston ,se pianei anatrichylla. Einai AKATANOITON na yparchoun ELLINES PRAGMATIKOI pou na vryzoun toso VOTHRIKA o enas ton allon. LYPOUMAI poly. Ean den stamatisoume tin diairesin logo ton dieftharmenon kommatikopolitikon symferonton,TOTE to TELOS TIS PATRIDAS MAS kai tou ETNOUS MAS pou legetai ELLADA tha einai syntomon,prota apo emas tous idious kai meta apo ta xena cheria.....AISCHOS kai ASIDOXIA...
Panos Terz
23/04/2015 20:32
Απάντηση σε "Και οι Τούρκοι ήταν..." :Εβραίοι στην Θεσσαλονίκη Εδώ και 2 χιλ. χρόνια κατοικούν Εβραίοι στην Θεσσαλονίκη. α) Το πιό αρχαίο φύλο ήταν οι ΡΩΜΑΝΙΩΤΕΣ . β)Το πιό σημαντικό φύλο ήταν οι ΣΕΦΑΡΑΔΙΤΕΣ (Δυτικοί Εβραίοι), οι οποίοι έχουν το 1492 εκδιωχθεί από την Ισπανία . Mέσω των διεθνών διασυνδέσεων έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στο εμπόριο και στην εκπαίδευση. Είχαν γενικά ένα πολύ υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο. Μιλούσαν ισπανικά του Μεσαίωνα (λαντίνο σελανίκ), οι Ελληνες τους ονόμασαν Σπανιόλες. Σαν ισπανομαθής μπόρεσα να συνεννοηθώ μαζί τους. γ) Υπήρχαν και μερικές κοινότητες ΑΣΚΕΝΑΖΩΝ (ανατολικών Εβραίων). Σε ό,τι αφορά τον πολιτισμό, τη μόρφωση και γενικά τις επιτυχίες ήταν κατώτεροι από τους Σεφαραδίτες. Η Θεσσαλονίκη ονομαζόταν από τους Εβραίους «Μητέρα του Ισραήλ». Στην Ελλάδα δεν αναφέρονται και άλλες αλήθειες, όπως π.χ. το ποσοστό των Εβραίων στην συνολικό πληθυσμό της Θεσσαλονίκης : 1842 : σύνολο : 70 χιλ. , Εβρ. 36 χιλ ( 51% ). 1870 : σύν. 90 χιλ. , Εβρ. 50 χιλ. ( 56% ).1884 : σύν. 85 χιλ., Εβρ. 48 χιλ. ( 48% ). 1902 : σύν. 126 χιλ. ,Εβρ. 62 χιλ. ( 49 % ). 1913 : σύν. 157 χιλ. , Εβρ. 61 χιλ. ( 39% ), 1943 ! 53 χιλ, 2000 : μόνον 1000 Εβραίοι
Και οι Τούρκοι ήταν ... κτλ
25/04/2015 01:09
Παρόλο που δεν είναι το θέμα του άρθρου: α) Το ποσοστό των Ρωμανιωτών σε σχέση με τους υπόλοιπους κατοίκους της Θεσσαλονίκης ήταν χαμηλό, είχαν ελληνική κουλτούρα και μιλούσαν ελληνικά. Μετά τη μαζική άφιξη των Σεφαράδων απ'ο την Ισπανία, οι ρωμανιώτες αφομιώθηκαν εντελώς κι εξαφανίστηκαν. β) Οι Τούρκοι ουσιαστικά παραχώρησαν τη πόλη στους Εβραίους με στόχο την αλλοίωση του πλυθυσμού με άτομα που θα τους ήταν προσφιλή και πλούσια (Οι Σεφαράδες έφεραν τις περιουσίες τους απο την Ισπανία). Αντίθετα απο τις γενικοποιήσεις που κάνετε, στις αρχές του 20ου αιώνα οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης ήταν στη πλειοψηφία τους μικρομεσαίοι και τεχνίτες. γ) Οι Ασκενάζι είναι απόγονοι των εβραιοποιμένων Χαζάρων (καμμιά σχέση με σημίτες). Οι κακές γλώσσες λένε ότι μερικοί (σε Ολλανδία, Γαλλία, Βρεταννία) ήταν άμεσα αναμεμιγμένοι στο εμπόριο αφρικανών σκλάβων, πρακτική που τους απέδωσε τεράστιες περιουσίες, με τις οποίες, μετά τη κατάργηση του απεχθούς εμπορίου, ξεκίνησαν τραπεζικές επιχειρήσεις. Οσον αφορά τις δραστηριότητες μερικών στον Ελληνικό χώρο, ρίξτε μιά ματιά σ'ότι αφορά το θάνατο του Γρηγορίου του Ε', τη Καταστροφή της Νάουσας, τη πολιορκία της Τριπολιτσάς ή τη δολοφονία του Κοσμά του Αιτωλού. Αντίθετα στη Νεώτερη Ιστορία έχουμε τον ηρωικό θάνατο του ανώτερου αξιωματικού Μαρδοχαίου Φριντζή, ή τη (μοναδική) θαραλέα εξέγερση των ελλήνων εβραίων σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και η εκτέλεση των επιζώντων οι οποίοι πέθαναν τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο. Παρόλα αυτά δε καταλαβαίνω προς τι το γλύψιμο και η εβραιολαγνεία;
Panos Terz
25/04/2015 13:15
Δεν πρόκειται για εβραιλαγνεία, αλλά για ιστορική αλήθεια. Διαπιστώνω, ότι μερικοί έχουν μεγάλον εθισμό να προσβάλουν κάθε άλλο που γράφει κάτι που δεν τους αρέσει.Κατά τα άλλα συμφωνώ σε γενικές γραμμές με την άποψή σας.
Και οι Τούρκοι ήταν ... κτλ
26/04/2015 10:44
Η παρατήρησή μου δεν είχε στόχο να σας προσβάλλει προσωπικά και λυπάμαι γιαυτό. Φιλικώτατα
μαγειρας
23/04/2015 20:31
Πιο σχοινι; Εγω θα προτιμουσα να του/χωνα ενα μηλο στο στοματακι του και να τον φουρνιζα. Αλλα ποιος θα τον ετρωγε ;
Φούφουτος
23/04/2015 19:57
Λίγα τα λόγια σας για τον χοντρό. Γι΄αυτόν έχει γραφτεί και το τραγούδι: " κι αν τον αντέξει το σκοινί θα φανεί στο χειροκρότημα..."
che-πρας
23/04/2015 16:32
Αυτο το γεροντοφρικο ζεχνει σημιταριο απο χιλιομετρα.Φιλελες μεχρι κοκαλο δεξας του κερατα
Αρκάς
23/04/2015 21:58
Μου αρέσει που οι "αριστεροί" του ΣΥΡΙΖΑ, νιώθουν την ανάγκη να συμπαρασταθούν στον Ψεκκασμένο''!
ουδεις αλητουργητος
23/04/2015 03:24
Η σεξουαλικη ανεργια βλαπτει ανεπανορθωτα τον εγκεφαλο.
Sheep rebellion
23/04/2015 01:32
Etsi ta kanane oi germanotsoliades. Esaste ena kathiki k. Boutari
22/04/2015 22:30
auti i ekfrasi prepei na einai agrotopoimenikis proeleusis kai prepei na proerxetai apo tin periodo tis tourkokratias opou oi kremales itan sunithes fenomeno.. sunithos tous kremousan sta platania stis plateies me tin sumetoxi olou tou laou
αμμων-ραβι-χαμουραμπι
22/04/2015 22:27
ο μπουταρης οταν ειναι να καλυψει καποιον συνεργατη του τοτε προβαινει σε αποπροανατολιστικες επιθεσεις.για πες μας γιαννακη μπειμπυ για την συ μπαρασταση σου στον Καπον Χασδαι και τα 18 εκατομυρια ευρω που ζαλωσε με την αμαρτωλη ιστορια του΄Αλατινι΄/ναυς-βους-χους-δονοσωρ.
Θεσσαλονικιός
22/04/2015 17:22
Η συμπεριφορά του Μπουτάρη μοιάζει πολύ με αυτή του πρώην νομάρχη. Μια ανατολίτικη, επαρχιώτικη συμπεριφορά αμόρφωτων ανθρώπων. Από τη μια παριστάνουμε τους μοντέρνους με τις παρελάσεις Gay pride, φοράμε σκουλαρίκια, αλλά είμαστε επιεικώς χωριάτες.
Χοντροφάγος
22/04/2015 09:36
Δεν κατάλαβα. Ποιός θα κόψει το σχοινί;Κανένας φυσικά!Μόνο ο Μπουτάρης θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια!! Εμείς θα σπεύσουμε να τον σώσουμε; Γιατί; Να μην χαθεί ο σπόρος;
Μαρία
22/04/2015 09:05
Πασόκοι, ναζίδες, χρυσαυγίτες της ΝΔ, παλαιοκομματικοί όλοι μαζί. Αυτός είναι ο πολιτισμός και η μόρφωση που μεταφέρουν στα παιδιά τους. Απαλλαγή.
γιαννης, Δραμα
22/04/2015 08:22
Διαβαζοντας και τα σχολια βλεπω οτι τους Ελληνες τους αρεσουν πολιτικοι οπως ο Καμμενος !!! Καλυτερα να μας κλεβουν παρα να ειναι διαφορετικοι απο εμας !!! Καλα ρε τενεκεδες ξεχνατε οτι ο προηγουμενος δημαρχος της πολης ειναι στην φυλακη ??? Τενεκεδες ειμαστε τενεκεδες θελουμε !!!
Σ Α Ν
21/04/2015 23:11
Ολοι γνωριζουν οτι ο κ. Μπουταρης δηλωνει αθεος-αν πραγματι ειναι το ξερει μονο ''ος τα πανθ'ορα''-. Αραγε τετοια ηθικη εχουν οι αθεοι, που δεν θα κοψουν το σχοινι για να σωσουν την ζωη του οποιου κρεμασμενου αντιπαλου-εχθρου τους και τοσο ρατσιστες ειναι για τους χοντρους και ποιος ξερει για ποιους αλλους; Πως να μη ''ζηλεψουμε'' τους θρησκευομενους της Ορθοδοξιας μας , που υπακουοντας στον Χριστο αγαπουν -λογοις και εργοις- και τους εχθρους τους; Παντως , μαυτα και μαυτα, καταφερε ο κ. Μπουταρης-τι κριμα να εκπροσωπει την πολη του Αγιου Δημητριου-να ξαναβγει στο προσκηνιο και την δημοσιοτητα-τροφη για τα πολιτικα προσωπα β΄μεγεθους-. Να ειναι καλα.
Ως αν
22/04/2015 10:30
Ακόμη λίγο και θα κλάψουμε από την "αγάπη του εχθρού μας", ειδικά όσοι έχουμε για εκπρόσωπο του Θεού τον κ. Άνθιμο, από σύμπτωση πάλι, εδώ στη Θεσσαλονίκη. Μια χαρά εκπροσωπεί ο Μπουτάρης την πόλη του και δεν είναι καθόλου υποχρεωμένος να "αγαπά" το ακροδεξιό ψεκασμένο χοιρινό που μας ντροπιάζει διεθνώς. Τυχαίως, επίσης, το χοιρινό αυτό μήνυσε τον σκιτσογράφο Πετρουλάκη για 1000000€ επειδή δεν του άρεσαν τα σχόλιά του, για να μην αναφέρουμε τις καταδίκες του για άλλες δυσφημιστικές επιθέσεις, και για να μη θυμηθούμε τις προτροπές του, τυχαίως πάλι στη Θεσσαλονίκη, "λιντσάρετέ τους". Πρόκειται για περίγελο και βλάκα με περικεφαλαία, επικίνδυνο για τη χώρα. Μήπως με αυτά βελτιώθηκε κάπως η μνήμη σου ή ΣΑΝ θρήσκος οπαδός δεν καταλαβαίνεις από τέτοια;
Προσεκτικός
23/04/2015 11:24
"Μέτρα τα λόγια σου, για να μη μετράς τα δόντια σου" λέει μια παροιμία, φίλε μου καλέ, οκ;
Σ Α Ν
22/04/2015 16:01
Αγαπητε φιλε, ως ορθοδοξος χριστιανος δεν μισω και ως ανθρωπος , δεν βριζω και μαλιστα με τετοια ''κοσμητικα'' επιθετα'' ενω προσπαθω να ειμαι και ευγενης. Και στον κ. Μπουταρη και σε σας ευχομαι να ειστε καλα Τιποτε δεν κερδιζει οποιος μισει.
Panos Terz
25/04/2015 15:57
Ευυχώς υπάρχουν εδώ και μορφωμένοι, πολιτισμένοι και κανονικοί χρήστες.
Σ Α Ν
25/04/2015 22:51
Κυριε Πανο Τερζ. Εσεις ειπατε για τους αυτοχαρακτηρισμους σας ως μορφωμενος, πολιτισμενος και κανονικος χρηστης. Τους αλλους ''δεν μας παιρνει''να τους επικαλουμεθα. Λυπουμαι που σας εξενευρισα.Θα συνεχισω ομως, παρα τους υπονοουμενους προσβλητικους χαρακτηρισμους σας για μενα. Καληνυχτα.
Panos Terz
28/04/2015 19:14
Τα θετικά επίθετα αφορούν εσάς.Δυστυχώς με παρεξηγήσατε !
Σ Α Ν
29/04/2015 00:09
Ευχαριστω για την απαντηση και την διευκρινιση, που δεν ειχε διαφανει στο πρωτο σας σχολιο. Να ειστε-ειμαστε συν Θεω ολοι καλα. Καληνυχτα
Κάποιος από τα παλιά
21/04/2015 21:52
Είναι λάθος η δημοσιογραφία και τα έντυπα, να αντιμετωπίζουν αυτόν τον γελοίο καραγκιόζη ως μια γραφικότητα που τροφοδοτεί τις σελίδες τους με δήθεν, αναγνώστες. Το λέω από προσωπική πείρα, όταν σταμάτησα να πηγαίνω σε συνεντεύξεις τύπου του Δ.Θ., επειδή κατάλαβα ότι: α) Οι συνάδελφοι το πρώτο που ήθελαν να μάθουν μεταξύ τους, ήταν εάν είναι πάλι μεθυσμένος. β) Με τι χαζομάρα θα πασπαλίσει το ρεπορτάζ τους και γ) επειδή κατάλαβα, ότι αυτός ο συνειδητά σκοπιανός εμιγκρές χωρίς ίχνος ελληνικής συνειδήσεως μέσα του στα ελληνικά χώματα, αρχίζει να γίνεται επικίνδυνος. Οι επικίνδυνοι δεν έχουν καμιά ετικέτα γραμμένη στο μέτωπό τους “προσοχή είμαι επικίνδυνος”, είναι επικίνδυνοι μ' αυτά που λεν και μ' αυτά που πράττουν. Οι εφημερίδες κάνουν την μεγαλύτερη ζημιά στον τόπο τελικά, αφού δεν κάνουν ρεπορτάζ και δεν ενημερώνουν σε τίποτα, αυτό που ψάχνουν είναι το κουτσομπολιό και οι ατάκες. Και απ' αυτές τις εφημερίδες φυσικά, δεν λείπουν ούτε τα “Ν”. Αν έλειπαν, ίσως τα πράγματα να ήταν λίγο διαφορετικά... Θέλει αρετήν και τόλμην να πεις σε κάποιον μαλάκα, ότι είναι πράγματι, μαλάκας...
makedonas
21/04/2015 21:26
skopiano skoupidi
ΣΝΟΦ
23/04/2015 09:37
Ο Μπουτάρης είναι βλάχος στην καταγωγή απο τη Νεβεσκα (Νυμφαίο) Φλωρινης, αλλά εσυ μάλλον λαζος θα είσαι και δηλώνεις Μακεδονας. Τα της Μακεδονίας προφανώς δεν τα γνωρίζεις.
Pnos Terz
25/04/2015 15:55
Σας ευχαριστώ για την πληροφορία περί του κ. Μπουτάρη. Ο συμπόντιος γράφει ανοησίες. Δυστυχώς γίνεται και άλλη σύγχιση : άλλο λαζός(δυτικογεωργιανό φύλο) και στην ουσία άλλο πόντιος. Υπάρχουν στην Γερμανία λαζοί και πόντιοι, αλλά δεν διατηρούν μεταξύ των σχέσεις.
23/04/2015 14:30
esu eisai slavos lathrometanastis stin ieri gi tis makedonias
ΣΝΟΦ
24/04/2015 00:19
Σωστά, μετανάστευσαν οι πρόγονοι μου επι Βυζαντίου τον 6ο αιώνα μ.Χ. απο βορά και αυτό με κάνει μιάμιση χιλιετηρίδα μετά λαθρομετανάστη... Που να ήξερες πόσοι είναι σλαβικής καταγωγής όχι μόνο στη Μακεδονία αλλά ακόμη και στον Μορια... (για μένα είναι εύκολη η αναγνώριση απο τα παλαιά τοπωνύμια και τα επίθετα)...
Pnos Terz
25/04/2015 15:49
Ετσι είναι όπως τα γράφετε και όπως τα αναφέρουν οι πιό έγκυρες διεθνείς εγκυκλοπαίδειες. Στα 4ο- και 5οχρονα μας έλεγαν στο σχολείο , ακόμη και στο Γυμνάσιο ανακριβείς και ανόητους εθνικισμούς.
Α.Σ.
21/04/2015 21:15
Λυπάμαι, κ. Μπουτάρη, αλλά οι άνθρωποι δεν χωρίζονται σε "σημαντικούς" και "μη σημαντικούς" αναλόγως των συμπαθειών σας, διαχωρισμός που επιτρέπει την κατάλυση κάθε ευπρέπειας στο δημόσιο διάλογο. Άλλωστε, ο κάθε άνθρωπος χαρακτηρίζεται από αυτά που ο ίδιος λέει περισσότερο από αυτά που οι άλλοι λένε γι' αυτόν. Όπως, λοιπόν, θεωρείτε ότι ο κ. Καμμένος χαρακτηρίζεται από τα λεγόμενά του ως μη σοβαρός, το ίδιο ισχύει για τον καθένα μας και φυσικά και για σας.
χεχεχε
21/04/2015 21:13
Αντε ρε Παναγιώτη, κάνε μιά καραμπινάτη δίαιτα να της μπεις στο μάτι αυτής της σκουλικαντέρας.
Panos>V
21/04/2015 19:45
milane oloi milane kai oi klasobanieres
ιδας
21/04/2015 18:48
οχι στον καμμενο αλλα οχι και σε τετοιες απαραδεκτες ακραιες δηλωσεις απο δημαρχο αυτης της τεραστιας πολης.σιγουρα χανεις την ανωτεροτητα σου και το δικιο σου
Ααα
22/04/2015 08:35
Ε οχι και τοσο τεραστια ,μια πολη η οποια εκλεγει δημαρχο Παπαγεωργοπουλο και βουλευτη τον Ακη μαζι με τον φτωχο και τιμιο Πανικα περιφερειαρχη μονο τεραστια δεν ειναι.
ΣΝΟΦ
24/04/2015 09:07
Ξέχασες τον ανιψιό μπουχεσα πρωθυπουργό... Και αυτός στην Θεσσαλονίκη εκλέγετε...
BINGO
21/04/2015 18:30
Παιδιά προσέξτε τα χτυπήματα "like"
bruidsjonker
21/04/2015 18:15
Κρίμα .
Πέρσα
21/04/2015 18:03
ότι δηλαδή είχαμε πολλές επιλογές οι Σαλονικιοί στις εκλογές και βγάλαμε τον καλύτερο. Ή ας πούμε είχαμε επιλογές γενικά σε όλες τις εκλογές και ψηφίζουμε τους πιο άξιους. Λες και δεν ψηφίζουμε πάντα όποιον να'ναι αρκεί να φύγει ο προηγούμενος. Ξυπνάτε επιτέλους και μη μαλώνετε!
ΠΟΛΙΤΗΣ
21/04/2015 16:53
Πωπω ξαφνιαστήκαμε! Μιλάει έτσι αυτός ο άξιος Δήμαρχος; Μάλλον θα πρόκειται για παραπληροφόρηση, αφού αυτός ποτέ δεν προσβάλει τους άλλους ...
PAOK LEFT
21/04/2015 16:44
Αυτή είναι η πολιτική στην Ελλάδα-μπορείς να γράφεις το 1990 ότι ο Α.Παπανδρέου ήταν ο αρχηγός της 17Ν (επειδή η πλειοψηφία των νεκρών ήταν δεξιοί) τότε, και τώρα συναινείς στην ουσιαστικά αποφυλάκιση του Ξηρού.... μπορείς το 2008 να ψηφίζεις την πώληση του ΟΤΕ στην γερμανική κρατική εταιρεία Nτόιτσε Τέλεκομ και το 2010 να μιλάς για γερμανοτσολιάδες.... Και δεν ξέρω άν τα τραγικά γεογονότα με τους πρόσφυγες-μετανάστες στο Αιγαίο με την εξώφθαλμη συνέργεια της Τουρκίας είναι η απάντησή τους στα στεφάνια στα 'Ιμια κλπ....
appodimos
21/04/2015 16:42
to sparmatseto tou AXMET-AGGA-SOULTANOU-ERTOGAN meilise diati den eitan methizmens otan eine teifla sto methisi totes EINNE NA TON DEITE.