Η προγραμματισμένη επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Πανούση στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννη και η βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Βάσω Λέβα.

Η κ. Λέβα, που είχε επισκεφτεί προ ημερών τον καταδικασμένο για τρομοκρατία Δημήτρη Κουφοντίνα προκειμένου να τον υποστηρίξει ψυχολογικά, συμμετείχε στην ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που συνόδευαν τον κ. Πανούση.

Και έτσι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον γιο του Παύλου Μπακογιάννη, ο οποίος ως γνωστόν, δολοφονήθηκε το 1989 από τη 17Ν – και ένας από τους δολοφόνους του ήταν ο Κουφοντίνας.

«Ακουσα ότι μιλήσατε πολιτισμένα με τον δολοφόνο του πατέρα μου. Αυτός όμως κανέναν πολιτισμό δεν επέδειξε όταν σκότωνε τα θύματα του…» φέρεται ειπών ο Κώστας Μπακογιάννης απευθυνόμενος στη Λέβα, προσθέτοντας ότι «ως Περιφερειάρχης σας καλωσορίζω στο γραφείο μου στην Περιφέρεια, αλλά ως άνθρωπος σταματάω εδώ. Μέσα σε μια δημοκρατία, όλοι κρινόμαστε…».

Στο πλαίσιο των κοινών δηλώσεων του υπουργού και του περιφερειάρχη στα ΜΜΕ, ο κ. Μπακογιάννης επανέλαβε ότι δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να συνδιαλέγεται με τρομοκράτες, με αποτέλεσμα η βουλευτής Βάσω Λέβα να αποχωρεί φανερά εκνευρισμένη χτυπώντας μάλιστα και την πόρτα