Μια από τις εκπλήξεις των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου ήταν αναμφίβολα το πρωτοεμφανιζόμενο κόμμα Τελεία με ηγέτη τον ηθοποιό και δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο. Η Τελεία ήταν το 10ο κόμμα σε ψήφους καθώς προτιμήθηκε από 109.483 πολίτες, ξεπερνώντας τόσο το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη όσο και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον συνασπισμό Πράσινοι – ΔΗΜΑΡ.

Η Τελεία έλαβε ένα πανελλαδικό ποσοστό 1,77%. Με ηγέτη τον δημοφιλή δήμαρχο Στυλίδας πολύ φυσιολογικά το κόμμα έλαβε ιδιαίτερα αυξημένα ποσοστά στη Φθιώτιδα – 4,12%, πάνω δηλαδή από το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ. Στην πόλη της Στυλίδας το κόμμα του δημάρχου έλαβε 8,77%!

Ωστόσο δεν ήταν μόνο εκεί που εντυπωσίασαν τα σχετικά υψηλά ποσοστά του κόμματος του Απόστολου Γκλέτσου: στη Β’ Πειραιά πήρε συνολικά 2,63% ενώ σε περιοχές όπως η Σαλαμίνα πήρε το αξιόλογο 3,22%.

Εξαιρετικά εντυπωσιακό πάντως, είναι ότι στον Δήμο Φυλής ο Απ. Γκλέτσος (πρωταγωνιστής θυμίζουμε των τηλεοπτικών «Ψίθυρων Καρδιάς», του σίριαλ που έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης με τον έρωτα του ηθοποιού με μια αθίγγανη) πήρε 3,82% προφανώς με την προτίμηση των ρομά της περιοχής.

Ιδιαίτερα στα εκλογικά τμήματα των Άνω Λιοσίων ο Απ. Γκλέτσος έλαβε το εντυπωσιακό 4,22%.

Πάντως, το κόμμα του Απ. Γκλέτσουπήρε σημαντικά ποσοστά όχι μόνο στους γειτονικούς της Φθιώτιδας νομούς, όπως τη Μαγνησία (3,48%), την Εύβοια (2,34%), τη Βοιωτία (2,22%), αλλά και στη Φωκίδα όπου έλαβε 2,02%.

Στην Αλόννησο ο Απ. Γκλέτσος πήρε 4,70% (όσο και το ΠΑΣΟΚ). Σημαντικό ποσοστό 2,71% πήρε η Τελεία και στη Μύκονο με 2,71%.