Σε εκλογικά τμήματα στα οποία είναι εγγεγραμμένοι, ή σε τμήματα των περιφερειών στις οποίες θέτουν υποψηφιότητα θα ασκήσουν την Κυριακή το εκλογικό τους δικαίωμα οι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στα Ιωάννινα και, συγκεκριμένα, στο 308ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Ιωαννιτών, στο Νηπιαγωγείο Νήσου Ιωαννίνων.

Στην Πύλο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, θα ψηφίσει ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.30 το πρωί, στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων, στο 661o εκλογικό τμήμα.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος θα ψηφίσει στο 8ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αμπελόκηπων Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα ψηφίσει στο 320ο Εκλογικό Τμήμα – Γυμνάσιο Ν. Ερυθραίας.

Στην Καλλιθέα, στο 4o Λύκειο Καλλιθέας «Νίκος Μπελογιάννης» στο 2096ο εκλογικό τμήμα, θα ψηφίσει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στη Νίσυρο και συγκεκριμένα στο 138ο εκλογικό τμήμα (Παλαιά Κοινότητα Νικιών Νισύρου) θα ψηφίσει στις 9.30 το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στα Δωδεκάνησα και τη Β’ Αθηνών.

Οι επικεφαλής του συνδυασμού «Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά» Φώτης Κουβέλης και Νίκος Χρυσόγελος θα ψηφίσουν στις 9:45, το πρωί της Κυριακής, στο 5οΛύκειο Περιστερίου, Αγ. Αναστασίας και Τηλεμάχου (Λόφος Αξιωματικών).

Στα Χανιά και, συγκεκριμένα στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.