Τη θέση ότι ο Μάκης Βορίδης εξέφρασε «προσωπικές απόψεις» στην πολυσυζητημένη προεκλογική ομιλία του στον Ασπρόπυργο και ότι αντιθέτως «εμφυλιοπολεμικό κλίμα» καλλιεργεί ο Αλέξης Τσίπρας, διατύπωσε την Τρίτη ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM 99,5 και κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη, ο Ανδρέας Παπαπαμιμίκος είπε: «Πρώτα πρώτα να σας θυμίσω ότι το σύνθημα του κ. Τσίπρα είναι «Πρώτη φορά Αριστερά». Από την άλλη ο κ. Βορίδης εξέφρασε μια προσωπική του άποψη. Εμείς απευθυνόμαστε στους ανθρώπους που πιστεύουν στο μέτρο και στην κοινή λογική. Στους ανθρώπους που πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις και στις επενδύσεις, πραγματικά απευθυνόμαστε στους ανθρώπους του μεταρρυθμιστικού κέντρου, οι οποίοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ειδικά σε αυτή τη συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία δεν υπάρχουν περιθώρια για τρίτες και για ουδέτερες ψήφους. Όλη η εκλογική διαδικασία είναι ποιος θα βγει πρώτος ακόμα και με μια ψήφο διαφορά», είπε ο Ανδρέας Παπαπιμίκος και στη συνέχεια της συνέντευξής του στον BHMA FM 99,5 υπενθυμίζοντας την πρόσφατη προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Ρόδο τόνισε:

«Από την άλλη μεριά, εμφυλιοπολεμικό κλίμα καλλιεργεί ο κ. Τσίπρας όταν πριν από μια εβδομάδα, είπε ότι στις 25 Γενάρη θα μας πηδήξει όλους τους Έλληνες. Να δούμε το βίντεο. Ο κ. Τσίπρας είπε «Ιδού η Ρόδος και την άλλη βδομάδα θα έρθει το πήδημα». Αν εσείς δεν το αντιλαμβάνεστε έτσι, συγγνώμη, αλλά όλοι οι Έλληνες έτσι το έχουν αντιληφθεί», συμπλήρωσε ο γραμματέας της ΝΔ.