Ενστάσεις, για την απόφαση του Εισαγγελέα διατυπώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/12/2014 20:23 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 22/12/2014 21:53 |
Ενστάσεις, για την απόφαση του Εισαγγελέα διατυπώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ενστάσεις, για την απόφαση του Εισαγγελέα να θέσει την «υπόθεση Χαϊκάλη» στο αρχείο διατυπώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με σχόλιο κύκλων του κόμματος.

Όπως τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, «παρά την ομολογημένη απόπειρα χρηματισμού βουλευτή, η παραπομπή στο αρχείο της υπόθεσης χωρίς προηγουμένως να έχει διαταχθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των συνδιαλέξεων των εμπλεκομένων, γεννάει εύλογα ερωτήματα σε σχέση με την ορθότητα και την σκοπιμότητα της απόφασης».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη απάντησε σχετικά:

«Το μόνο ομολογημένο σε αυτή τη στημένη υπόθεση είναι η συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα Καμμένου-Χαϊκάλη.

Ο κ. Τσίπρας επιμένει να καλύπτει τους βασικούς συνεργάτες του στην τρίτη κατά σειρά σκευωρία, αν και μοναδικός σκοπός τους ήταν η εφαρμογή ενός ακόμη σχεδίου ανωμαλίας.

Μπροστά σ’ αυτά τα σχέδια ανωμαλίας που απεργάζονται, δεν διστάζουν να επιτεθούν ακόμη και στη Δικαιοσύνη».

3
Αμήχανη ενοχική δήλωση
22/12/2014 23:52
Ανόητοι. Έπρεπε κάτι να πείτε βέβαια μετά από όλα αυτά. Και τι βρήκατε να πείτε; ότι δεν έπρεπε να πάει αρχείο η υπόθεση πριν από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Μια ψείρα δηλαδή και όπως πάντα αναιτιολόγητη. Ο εισαγγελέας, αν διαβάσατε, δηλώνει γιατί δεν προχωράει σε άρση του απορρήτου. Δεν έπρεπε τουλάχιστον να δικαιολογείτε τη θέση σας; Όσο για τον χαρακτηρισμό 'ομολογημένη’ έπρεπε να δώσετε λόγο στη δικαιοσύνη. Ποιά ομολογημένη; Πώς αποδείχτηκε; Απαξίωση των πάντων και των θεσμών στο συμφέρον του ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά αυτό θα αποδειχτεί η πολιτική σας αυτοχειρία. Η δεύτερη δηλαδή μετά τα νταούλια. Κι έχουμε ακόμα. Η δήλωσή σας δείχνει απόλυτη ενοχή και αμηχανία. Για δες ποιοι θέλουν να κυβερνήσουν τη χώρα και να χειρίζονται τα θέματα.
Ε.Γ
22/12/2014 21:56
Τσιπρα να το θυμηθεις. Ο χαικαλης θαναι το Βατερλο σου. Περαστικα σου.
Α.Μ
22/12/2014 20:39
ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ? ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΝΥΣΤΑΓΜΕΝΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΕΡΑ!!!