Απέρριψε την πρόταση του επιτίμου προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για την εξεύρεση λύσης συναίνεσης ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένοςκατά τη διάρκεια συνάντησης, που είχαν το πρωί της Πέμπτης, στην Αραβαντινού.

«Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να βρεθεί μια λύσησυναίνεσης όπου όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να έχουν εθνική πολιτική για να διαπραγματευτούν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι «λύσησυναίνεσης μπορεί να υπάρξει μετά από τις εκλογές».

Την ανησυχία του για την πολιτική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα καθώς «τα πράγματα έχουν φθάσει άκρα», εξέφρασε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο

Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης λέγοντας ότι «αρνούνται τον διάλογο Σαμαράς και Βενιζέλος». «Χωρίς αυτούς του δύο και μετά από εκλογές οι ΑΝΕΛ θα συμμετέχουν σε μια τέτοια λύση καταγγελίας των μνημονίων και αλλαγής πολιτικής», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Ερωτηθείς σχετικά εάν ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ του ζήτησε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα στις επόμενες ψηφοφορίες, απάντησε ότι δεν του ζητήθηκε κάτι τέτοιο.

«Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι πρέπει να βρεθεί λύση πριν τις εκλογές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός πρότεινε «εθνική γραμμή».

Ο κ. Καμμένος απέρριψε το ενδεχόμενο περί συμφωνημένης ημερομηνίας εκλογών, λέγοντας ότι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπογράψουμε πρώτα τα μνημόνια, κάτι για τον οποίο είμαστε αντίθετοι.

«Ας προχωρήσουμε άμεσα σε εκλογές, τώρα», κατάληξε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος λέγοντας ότι οι εκλογές είναι μονόδρομος «δεν πρόκειται εμείς να δώσουμε το φιλί της ζωής στους κκ. Σαμαρά και Βενιζέλο»