Την ερχόμενη Τρίτη θα συνεδριάσει, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η Επιτροπή Δεοντολογίας των ΑΝΕΛ, προκειμένου να ασχοληθεί με το ζήτημα που προέκυψε με τη βουλευτή του κόμματος Ραχήλ Μακρή, η οποία παραπέμφθηκε με απόφαση του Πάνου Καμμένου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για αναρτήσεις της σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Θα προηγηθεί συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή την έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής.

Όπως είχε πει ο Παν. Καμμένος, η Ραχήλ Μακρή θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους της έτσι όπως εκφράστηκε αυτή μέσω αναρτήσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Αφορμή για τη νέα ένταση στις τάξεις των ΑΝ.ΕΛ. ήταν η επιλογή της Γεωργίας Στεφανάκη στη θέση της υπεύθυνης στον Τομέα του Πολιτισμού, επιλογή που είχε ανακοινώσει η τομεάρχης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο στη Μόσχα. Το ταξίδι του θα είναι ιδιωτικό και οι επαφές του ανεπίσημες.