Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, χωρίς αντιμισθία, ορίστηκε με απόφαση του δημάρχου Γιάννη Μώραλη ορίζεται ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης.

Η θητεία του ορίζεται από τις 19 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Μαρτίου 2017 με αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, εκτός του Τμήματος Πολιτικών Ισότητας και του Γραφείου Δημοτικών Πολυϊατρείων.

Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Αγραπίδης είχε εκλεγεί δύο φορές δήμαρχος Πειραιά – με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας – και συγκεκριμένα στις δημοτικές εκλογές του 1998 (48,2% στον Α’ γύρο και 58,4% στον Β’ γύρο με αντίπαλο τον Χρήστο Φωτίου) και του 2002 (47% στον Α’ γύρο και 56,1% στον Β’ γύρο με αντίπαλο τον Μανώλη Μπετενιώτη). Απέτυχε να επανεκλεγεί για τρίτη φορά το 2006 με αντίπαλο τον Παναγιώτη Φασούλα, λαμβάνοντας ποσοστό 32%.

Ο Χρήστος Αγραπίδης ήταν υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και στις δημοτικές εκλογές του 1994, ως «αντάρτης» κόντρα στην επίσημη – τότε – υποψηφιότητα της Νέας Δημοκρατίας που ήταν ο Χαράλαμπος Κεφαλάς.

Με την ίδια απόφαση του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη ορίζονται εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι:

Πέτρος Κόκκαλης ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας και του ανατίθεται η εποπτεία και ο συντονισμός του Τμήματος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων της Δ/νσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης

Αναστασία Χαλικιά ως Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτικών Ισότητας και Πολυϊατρείων και της ανατίθεται η εποπτεία και ο συντονισμός του Τμήματος Πολιτικών Ισότητας και του Γραφείου Δημοτικών Πολυϊατρείων της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών.