«Δεν νομίζω ότι εκφράζει κανέναν αυτός ο τρόπος αποδοκιμασίας, ενώ ο περισσότερος κόσμος δεν αποδοκίμαζε, ήταν εκεί για να δείξει ότι η χώρα έχει ανάγκη τη δημοκρατική παράταξη»,δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega για τα όσα εκτυλίχθηκαν στη χθεσινή εκδήλωση στο Ζάππειο, για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Λοβέρδος παρατήρησε ότι«η δημοκρατική παράταξη έχει προσφέρει πολλά, αυτή τη στιγμή είναι παράγοντας σταθερότητας, αύριο στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για τα 40 του χρόνια, που δεν είναι 40 χρόνια κρίσης, είναι 40 χρόνια μεγάλης προσφοράς, όλα αυτά θα πάνε πίσω», τόνισε.

Παράλληλα κ. Λοβέρδος καλωσόρισε το νέο υφυπουργό Παιδείας Γιώργο Στύλιο στο υπουργείο και πρόσθεσε ότι του έκανε «μεγάλη εντύπωση χθες που ακούστηκε ότι παραιτήθηκε ο Κώστας Κουκοδήμος γιατί είχε περιορισμένες αρμοδιότητες ή πως του αφαιρέθηκαν αρμοδιότητες». «Δεν τίθεται κανένα θέμα περί αρμοδιοτήτων , από Ιούλιο είχε αρμοδιότητες ο κ. Κουκοδήμος. Όποιος το έκανε αυτό είναι γιατί ήθελε κάτι να καλύψει», πρόσθεσε.