Για άλλη μια φορά, το τελευταίο διάστημα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης παραδέχεται πως θα συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία, με στόχο την αλλαγή πολιτικής, αλλά και ως ανάχωμα για την κατάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάϊ τόνισε ότι δεν συζητάει για επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία. «Μιλάμε για συλλειτουργία αλλαγής πολιτικής.

»Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει γιατί είναι καλός. Κερδίζει γιατί γίνονται αλλεπάλληλα λάθη πολιτικής», είπε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε ότι ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, έχει καταλάβει ότι αυτή η πολιτική έχει κοντά ποδάρια. Απλώς δεν έχει τη δύναμη να το επιβάλλει.

«Βοηθάω για να αλλάξουμε πολιτική. Εγώ δεν έχω ιδιοτέλεια. Είμαι ανοιχτός για συνεργασία στα πλαίσια αλλαγής πολιτικής. Είμαι εκεί που ήμουν το 2012 όταν αποχώρησα. Το ναι σε όλα έφερε την πολιτική εκεί που είναι».

«Πρέπει να αλλάξουμε πολιτική για να μείνει ο τόπος όρθιος και να μείνει στην αστική δημοκρατία και να μην περάσουμε σε διάφορες μορφές προλεταριάτου» είπε ο πρώην βουλευτής και συμπλήρωσε: «Δεν είμαι έτοιμος να δεχθώ την Αριστερά στα πράγματα. Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα φέρει κακό στην Ελλάδα. Μία ψήφος παραπάνω θα δώσει 50 έδρες στον Τσίπρα. Εγώ δεν θα τη δώσω».

Μάλιστα, ο Γ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «θεομπαίχτη», σημειώνοντας ότι ενώ δεν έχει βαφτίσει το παιδί του, επισκέπτεται το Άγιον Όρος και πρόσθεσε ότι «τον τρομάζει το ενδεχόμενο να έχει η Ελλάδα άθεο Πρωθυπουργό».