Με μια ευγενική άρνηση απέρριψε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ την πρόταση του Γιάννη Σγουρού να είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στο ψηφοδέλτιό του. Ο Περιφερειάρχης Αττικής είχε αποκαλύψει τη Μεγάλη Τετάρτη, μέσω του BHMA FM 99,5 πως είχε κάνει πρόταση στον Γρ. Ψαριανό και ανέμενε την απάντησή του.

Με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook αργά τη νύχτα της Μεγάλης Τετάρτης, ο Γρηγόρης Ψαριανός υπενθύμισε πως «η ΔΗΜΑΡ κατεβαίνει στις περιφερειακές εκλογές με επικεφαλής τη Μαρία Γιαννακάκη».

Αναλυτικά ανέφερε ο Γρ. Ψαριανός στο facebook:

«Ο Γιαννης Σγουρος μου προτεινε στο χτεσινο Περιφερειακο Συμβουλιο να ειμαι υποψηφιος Αντιπεριφερειαρχης στο ψηφοδελτιο του.

» Τον ευχαριστησα για την προτιμηση και για την τιμητικη προταση και αρνηθηκα, βεβαιως, λεγοντας οτι η ΔΗΜΑΡ κατεβαινει στις περιφερειακες εκλογες με το συνδυασμο ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ με επι κεφαλης τη Μαρια Γιαννακακη. Συνεπως ειναι αδιανοητο και εξω απο καθε δεοντολογια και λογικη και να το συζητω ακομα, παρ’ ολο που εκτιμω και το εργο του Σγουρου και τον τροπο και την συναινετικη διαθεση που εδειξε στα 3,5 αυτα χρονια.

Μαλιστα, ως μελη της ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΗΣ στο περιφερειακο συμβουλιο κι εγω κι ο Δημητρης Βαρελας, στις περισσοτερες περιπτωσεις στηριξαμε – με επιφυλαξεις ισως καποιες.. – τις προτασεις της πλειοψηφιας και λιγες καταψηφισαμε.

» Ελπιζουμε η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ με επι κεφαλης τη Μαρια Γιαννακακη να καταφερει να εχει ισχυρη παρουσια στη νεα διοικηση της Περιφερειας Αττικης, οπου πολλα εργα πρεπει να ολοκληρωθουν, άλλα να προχωρησουν και πολυ περισσοτερα νεα εργα να σχεδιαστουν για να αλλαξει προς το καλυτερο το αττικο τοπιο και η ζωη μας, στην πορεια για την ανασυγκροτηση της χωρας και την Αναπτυξη.

» Επίσης, ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Γιάννη Σγουρό στη συνέχεια και σε όλες τις παρατάξεις να εκλέξουν τους καλύτερους στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής».