Τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη «για να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο», ανακοίνωσε ο γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, έπειτα από συνάντηση που είχαν την Τετάρτη στο δημαρχείο της Αθήνας.

Η κίνηση του ΠΑΣΟΚ έρχεται λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη στο δημαρχιακό μέγαρο όπου εξέφρασε τη στήριξη του κόμματος στο πρόσωπο του Γ. Καμίνη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Μετά τη συνάντηση με τον Ν. Ανδρουλάκη, του, ο Γ. Καμίνης δήλωσε: «Εμείς πορευόμαστε, ενώνοντας δυνάμεις». Ευχαρίστησε δε τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ για την πρωτοβουλία του να συναντηθούν και να στηρίξει τον αγώνα του.

«Ο Γιώργος Καμίνης απέδειξε τα τελευταία τριάμισι χρόνια ότι δεν είναι μόνο ένας άνθρωπος με σύγχρονες προοδευτικές ιδέες αλλά και ένας πραγματικά χρήσιμος και ικανός δήμαρχος για την Αθήνα» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης, επισημαίνοντας ότι «σε ακραίες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, κατάφερε να στηρίξει μέσα από τις κοινωνικές δομές του δήμου χιλιάδες συμπολίτες μας που περνούν πολύ δύσκολα και παράλληλα να εξορθολογίσει τα οικονομικά του δήμου που παρέλαβε σε άσχημη κατάσταση από την προηγούμενη δημοτική Αρχή».

«Εμείς θα στηρίξουμε τον Γιώργο Καμίνη για να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο» τόνισε και του ευχήθηκε προσωπικά καλή επιτυχία.

Ο κ. Καμίνης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Ανδρουλάκη για όσα είπε, επισήμανε ότι «εμείς πορευόμαστε, ενώνοντας δυνάμεις» και υπογράμμισε ότι «σε ένα πολιτικό τοπίο που είναι κατακερματισμένο και επιδιώκουν να επικρατήσουν ακραίες φωνές, πρέπει να συσπειρώσουμε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν».

Ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου «θα εκθέσουμε αυτά που κάναμε για τον Δήμο Αθηναίων και την πόλη», καλώντας όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης «να ανταποκριθούν σε αυτό το προσκλητήριο».