Αίσθηση προκαλεί η ανάρτηση που έκανε, στον λογαριασμό του στο facebook, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και θεωρούμενος ως προσωπικός φίλος και σύμβουλος του Πρωθυπουργού Φαήλος Κρανιδιώτης, στην οποία εξαπολύει – χρησιμοποιώντας ανοίκειες εκφράσεις – επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, αναφέρει ότι απευθύνεται «στην βάση της ΧΑ» και δηλώνει εθνικιστής.

«Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, Φυλάω τις «σφαίρες» μου για τον αληθινό αντίπαλο» γράφει ο κ. Κρανιδιώτης, προσθέτοντας: «Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ’ αρχίδια μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ΧΑ, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νοιώθω ΚΑΝΕΝΑ δέος για όλους αυτούς τους μαλάκες».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη:

«Λοιπόν, αδέρφια, για να ξηγιόμαστε κι όπως είδατε δεν λογοκρίνω κανέναν. Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, Φυλάω τις «σφαίρες» μου για τον αληθινό αντίπαλο. Και θα σας υπογραμμίσω κάτι: ποτέ μα ποτέ δεν έχω επιτεθεί σε άνθρωπο που δεν είναι όρθιος κι ελεύθερος. Από αρχές, χαρακτήρα και επαγγελματική ιδιότητα ΣΕΒΟΜΑΙ τον οποιονδήποτε κατηγορούμενο. Γιατί είναι στο δικαιϊκό μας σύστημα το ιερότερο πρόσωπο. Μάταια θα ψάξετε να βρείτε έστω μια λέξη όπου να χλευάζω, πχ κατηγορούμενους αντεξουσιαστές, τρομοκράτες.

» Έχω ξεσκίσει τους ηθικούς αυτουργούς, τους εγκωμιαστές τους, τους όμορους τους ψευτοδιανοούμενους κλπ , όχι ΄’ομως τον κατηγορούμενο, διότι είναι ΑΝΑΝΔΡΟ. ΚΙ ακόμη πιο άνανδρο να ονειδίζεις τις συμφορές άλλου. Επίσης δεν θα βρείτε ποτέ ούτε μια λέξη μου, όπου να επιτίθεμαι σε καταδικασθέντα. Διότι ο ποινικός κρατούμενος πλέον ΠΛΗΡΩΝΕΙ το τίμημα που επιβάλλουν οι θεσμοί, εκτίει ποινή κι η ποινή, φυλάκιση ΄’η κάθειρξη, δεν περιλαμβάνει και την ισόβια χλεύη. Είδατε να κογιονάρω μέλη της 17Ν ή τον Άκη; Όχι.

» Ε, λοιπόν, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω με την ΧΑ. Μην μου τα ζαλίζετε, λες κι εγώ έχω την εξουσία να ασκώ διώξεις ή συναποφασίζω με οποιονδήποτε για τέτοια θέματα. Στο κόμμα μου και στον Αρχηγό που ελεύθερα επέλεξα, λέω την γνώμη μου, τα ίδια που λέω και σε σας εδώ, στο Antinews και στην «Δημοκρατία». Δεν έχω άλλη γνώμη δημοσίως κι άλλη κατ’ ιδίαν. Και πριν και τώρα λέω δημόσια την γνώμη μου με την ΧΑ. ΈΧω βγει μια φορά, πέρυσι στο ΚΟΝΤΡΑ με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και δυο φορές με τον Ηλία Κασιδιάρη. Διαφωνήσαμε όπου διαφωνήσαμε, ενίοτε έντονα, κι έχω μερικές φορές γράψει την κριτική μου, η οποία είναι πάντα πολιτική.

» Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ’ αρχίδια μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ΧΑ, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νοιώθω ΚΑΝΕΝΑ δέος για όλους αυτούς τους μαλάκες. Μην λοιπόν παίρνετε κι εσείς την σκυτάλη και μου την «πέφτετε» τσαντισμένοι από τις εξελίξεις. Κι ακούστε: έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη. Ξέρετε τον χαρακτήρα μου και τις αρχές μου. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω εκκρεμείς υποθέσεις. Δεν συμφωνώ με την ΧΑ, διότι δεν είμαι φυλετιστής, δεν γουστάρω σύμβολα συστημάτων που επιτέθηκαν στο Έθνος μου, δεν θέλω κανείς να υποκαθιστά την Αστυνομία, θέλω το Κράτος να αντιμετωπίζει την λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, την πολιτική οποιαδήποτε βία και πιστεύω ακράδαντα, πως ο ακτιβισμός του πεζοδρομίου οδηγεί σε συγκρούσεις, έγκλημα, χάος και την πληρώνουν οι απλοί άνθρωποι. Θέλω μια σοβαρή αυστηρή αλλά δίκαιη εθνική Δεξιά, που θα εφαρμόζει αδιάκριτα το Νόμο κι εύχομαι να λειτουργήσει σωστά η Δικαιοσύνη και να στηριχτούν όλα στην αλήθεια και μόνο σε αυτήν. Όποιος δεν θέλει να ψηφίσει ΝΔ, δικαίωμα του.

» Άμα δεν πειστείτε από τις πράξεις μας ως τις εκλογές, ελεύθεροι άνθρωποι είσαστε, κάντε ό,τι γουστάρετε. Όμως, όλοι, πατήστε φρένο. Η αριστερά έχει πάρει φορά για να επιβάλλει όλη την μηδενιστική της αντζέντα κι αυτό δεν το ανέχομαι. Ανήκω στη ΝΔ, γιατί εδώ, στην βάση της, είναι ακόμη ο κορμός των πατριωτών κι όσο κι αν θυμώνετε, πιστεύω πως η Πατρίδα δεν έχει τώρα άλλον καλύτερο από τον Σαμαρά και πως αν δεν είχαμε γίνει σκορποχώρι αλλά άντεχε το στομάχι σας και ΔΕΝ τον υποχρεώνατε να στηριχτεί στον Βενιζέλο και επιλέγατε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ τους καλύτερους, τώρα θα ήταν όλα αλλιώς. Δεν εκχωρώ τον πατριωτισμό μου στην ΧΑ, όπως δεν εκχωρώ την κοινωνική δικαιοσύνη στην αριστερά. Να θυμάστε όμως πως δεν απευθύνεστε σε κανά αγοράκι της κολωνακιώτικης ελαφροδεξιάς, κι όπως εγώ δεν βρίζω και συζητώ, να σέβεστε κι εσείς. Να ‘στε όλοι καλά και καλό βράδυ».