Επίθεση κατά της κυβέρνησης και των τριών κομμάτων που την στηρίζουν, με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα των δημοσίων υπαλλήλων, έκανε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με δήλωσή του κατά την διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων της νεολαίας για το συνέδριο του κόμματος.

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε την κυβέρνηση και τους κυβερνητικούς εταίρους, τονίζοντας ότι είπαν «ψέματα στον ελληνικό λαό προεκλογικά» και υποστήριξε ότι οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων θα φτάσουν σε βάθος χρόνου στις 150 χιλιάδες.

Οι κυβερνητικοί εταίροι «λέγοντας ψέματα στον ελληνικό λαό για όλα αυτά που υποσχέθηκαν πριν από τις εκλογές, προχωρούν στην τήρηση της υπογραφής τους απέναντι στην τρόικα» είπε συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Κατά τον κ.Καμμένο «οι 15.000 απολύσεις αυτού του χρόνου θα οδηγήσουν στην εφαρμογή των απολύσεων 150.000 οικογενειών, γιατί ο απολυμένος δεν είναι δημόσιος «κακός» υπάλληλος, είναι ένας οικογενειάρχης που συντηρεί την οικογένειά του».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε χαρακτηριστικά, ότι θα προστεθούν επιπλέον 150.000 οικογένειες στην ανεργία.