«Παρά το γεγονός ότι με τις αλλοπρόσαλλες τοποθετήσεις του δεν έχει πείσει κανέναν, παρά μόνο τον κ. Καμμένο, ο κ. Τσίπρας θέλει τώρα και τα κλειδιά από τον ελληνικό λαό για να υλοποιήσει τα καταστροφικά του σχέδια. Οι Έλληνες όμως, δεν θα του κάνουν τη χάρη. Άλλωστε ούτε οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ δεν του δίνουν τα κλειδιά τους», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε όσα ανέφερε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σε σημερινό του άρθρο και την ομιλία του στους εργαζόμενους του ΟΣΕ.

Ο κ. Κεδίκογλου συνέχισε λέγοντας ότι η χυδαία γλώσσα που χρησιμοποιεί ο κ. Τσίπρας, δεν συνάδει με τη θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καλώντας τον να αντιληφθεί επιτέλους ότι έχει έναν υπεύθυνο θεσμικό ρόλο.

ΠΑΣΟΚ: «Λαϊκισμός και δημαγωγία»

Βολές κατά του κ. Τσίπρα εξαπέλυσε και η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Ο κ. Τσίπρας δεν διδάχτηκε από τη βιασύνη που επέδειξε κατά τις εξελίξεις στο Κυπριακό, βιάζεται και είναι βέβαιο ότι ο λαϊκισμός και η δημαγωγία στο κόμμα του «τρέχουν» με ιλιγγιώδη ταχύτητα», σχολίασε συγκεκριμένα.

ΔΗΜΑΡ: «Επικίνδυνος ο κ. Τσίπρας»

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει το καθημερινό του ρεσιτάλ πολιτικής ανευθυνότητας. Σταθερή πια και μοναδική του επωδός, η επένδυση στην καταστροφή της χώρας. Δυστυχώς η ανυπαρξία από μέρους του οποιουδήποτε σχεδίου για το μέλλον του τόπου δεν τον καθιστά απλώς επιπόλαιο, αλλά και επικίνδυνο, σχολίασε η Δημοκρατική Αριστερά για τις σημερινές δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.