Το 48FilmProjectHELLAS 2017 – Respect Greece, σε προ(σ)καλεί να νιώσεις την ένταση και τη δύναμη του εαυτού σου, να αισθανθείς την απόλυτη δράση και να απογειώσεις το ταλέντο σου!

Η πρό(σ)κληση αυτή ίσως σου δώσει το όχημα να αναδείξεις το ταλέντο σου και να γίνεις γνωστός μέσα από τη δουλειά σου.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε Έλληνες και Κύπριους κινηματογραφιστές, δημιουργούς, σκηνοθέτες και παραγωγούς. Στόχος αυτής της ενέργειας να αναδειχθεί η ομορφιά της πατρίδας μας και της κουλτούρας της, σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αν έχεις ταλέντο, ευρηματικότητα και πιστεύεις πως το όραμά σου και η φιλοδοξία σου μπορούν να ταυτιστούν με το εν λόγω project συνέχισε την ανάγνωση!

Άδραξε την ευκαιρία ώστε να βρεθεί η ταινία σου -δημιούργημά σου στο DIRECTORSGUILDOFAMERICA στη Μέκκα του κινηματογράφου στο Hollywood! Θα συναντήσεις και θα συνεργαστείς με επιφανείς σκηνοθέτες, παραγωγούς, agents, managers και χρηματοδότες χολιγουντιανών παραγωγών.

Μέχρι και τις 30 Απριλίου 2017 οι ομάδες θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει και ανεβάσει την ταινία τους στο επίσημο website του 48FILMProject: https://www.48filmproject.com

Κάνε τώρα register την ομάδα σου και γίνε ΕΣΥ ένας από τους 30 μεγάλους νικητές που θα έχουν την τύχη να προβάλουν την ταινία τους στο Los Angeles των Η.Π.Α.

https://www.48filmproject.com/hellas