«We make the terror» (Εμείς φτιάχνουμε τον τρόμο). Με αυτό το μήνυμα είχε τελειώσει η προηγούμενη σεζόν της δημοφιλούς σειράς House of Cards.

Η επιτυχημένη σειρά του Ντέιβιντ Φίντσερ που μελετά την άνοδο του αδίστακτου Φρανκ Άντεργουντ (Κέβιν Σπέισι) στην εξουσία, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες τον Μάιο και όλοι περιμένουν να δουν εάν θα σχολιάζει εμμέσως την εποχή Τραμπ που ξεκινάει.

Μην ανησυχείτε, φαίνεται να είναι το μήνυμα της σειράς. Ο επίσημος λογαριασμός του House of Cards στο Facebook δημοσίευσε την ώρα της ορκωμοσίας του Τραμπ μία ανάποδη αμερικανική σημαία για να ακολουθήσει λίγο μετά το -αντίστοιχης λογικής- teaser trailer.

Ο θεατής παρακολουθεί την αμερικανική σημαία να ανεμίζει και διαβάζει το μήνυμα: «Υπόσχομαι πίστη στη σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Και της δημοκρατίας που αντιπροσωπεύει, ένα έθνος υπό τον Θεό, αδιαίρετο, με ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους».

Καθώς το πλάνο ανοίγει εμφανίζεται μία σημαία να κυματίζει ανάποδα μπροστά από τον Λευκό Οίκο. Τα σύννεφα πυκνά γύρω από τον Λευκό Οίκο και εμφανίζεται η ημερομηνία της πρεμιέρας της νέας σεζόν: 30 Μαΐου 2017.