Η είδηση είναι χαρούμενη: Η Disney ετοιμάζει πυρετωδώς τη συνέχεια της Μάιρη Πόππινς, η οποίαθα βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2018.

Πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας θα είναι η Εμιλι Μπλαντ (αγγλοαμερικανίδα γεννημένη στη Μεγάλη Βρετανία, τουλάχιστον, προκειμένου να αποφευχθεί η αγγλική οργή), η οποία έχει συνεργαστεί με τον Ρομπ Μάρσαλ αλλά και τους δυο παραγωγούς, Τζον ΝτεΛούκα και Μαρκ Πλατ, στο «Into the Woods».

Η ταινία θα είναι μιούζικαλ, με πρωτότυπη μουσική από τον Μαρκ Σέιμαν και τραγούδια από τον Σέιμαν και τον βραβευμένο με Τόνι Σκοτ Γουίτμαν.

Ενας ακόμα ηθοποιός έχει προστεθεί στο καστ, ο Λιν-Μανουέλ Μιράντα που θα υποδύεται τον Τζακ (το αντίστοιχο του Μπερτ του Ντικ Βαν Ντάικ), τον φίλο της Μάιρη Πόππινςο οποίος, όταν δεν ανάβει τις λάμπες του δρόμου, όπως είναι η δουλειά του, τη βοηθά στα μαγικά της κόλπα.

Η Τζούλι Αντριους, η «αυθεντική» Μάιρη Πόππινςπου τιμήθηκε με Οσκαρ για το ρόλο της αυτόν και συντρόφευσε τα παιδικά κι ενήλικα όνειρά μας και ο Ντικ Βαν Ντάικ, ο καπνοδοχοκαθαριστής Μπερτ, ακούγεται πως θα εμφανίζονται στην καινούρια ταινία για την αξεπέραστη γκουβερνάντα που ετοιμάζει η Disney.

Η δράση θα εκτυλίσσεται στο Λονδίνο της οικονομικής κρίσης 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, καθώς, με βάση πάντα τα βιβλία της Π.Λ. Τράβερς, η Μάιρη Πόππινςσυνεχίζει τις περιπέτειές της με την οικογένεια Μπανκς:

Η Τζέιν κι ο Μάικλ έχουν πια μεγαλώσει (ο Μάικλ έχει ήδη τρία παιδιά) και δέχονται επίσκεψη από τη Μάιρη Πόππινςαμέσως μετά από μια μεγάλη προσωπική τους απώλεια. Με τις μαγικές της ικανότητες, η Μάιρη Πόππινςθα βοηθήσει την οικογένεια να ξαναβρεί τη χαρά και το κέφι που λείπει από τη ζωή της.

Στην ταινία θα εμφανίζεται και η Μέριλ Στριπ, ως (εκκεντρική, ασφαλώς), εξαδέλφη της Μάιρη Πόππινς.Νέα προσθήκη στο καστ ο Κόλιν Φερθ (χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί, όμως, η συμφωνία), ο οποίος προορίζεται για το ρόλο του αυστηρού Γουίλιαμ Γουέδερολ Γουίλκινς, Προέδρου της τράπεζας Fidelity Fiduciary.