Επιχειρήσεις στην νότια Ινδία δίνουν άδεια στους υπαλλήλους τους για να μπορέσουν να δουν την πολυαναμενόμενη ταινία Kabali, ενώ άλλες τους προσφέρουν και δωρεάν εισιτήρια. Η λογική πίσω από την απόφαση είναι ότι οι υπάλληλοι θα έβρισκαν έτσι κι αλλιώς δικαιολογίες για να αποφύγουν τη δουλειά και να παρακολουθήσουν την ταινία στους κινηματογράφους την ημέρα της πρεμιέρας της.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς της Ινδίας, γνωστός ως Rajinikanth, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 170 ταινίες, κυρίως στη γλώσσα Ταμίλ. Τα γυρίσματα έγιναν στην Μαλαισία, την Μπανγκόκ και το Χονγκ Κονγκ και η ταινία αναμένεται φυσικά να σημειώσει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Άλλωστε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, που κυκλοφόρησε τον Απρίλη, είχε 5 εκατομμύρια προβολές μέσα στις πρώτες 24 ώρες.

Στα πλαίσια της φρενίτιδας που συνοδεύει την ταινία, η αεροπορική εταιρία Air Asia έχει οργανώσει μια ειδική πτήση που θα μεταφέρει 180 θαυμαστές στην πρεμιέρα, ενώ κατά τη διάρκεια της πτήσης θα σερβιριστεί το αγαπημένο φαγητό του ηθοποιού.

Παράλληλα, ξενοδοχεία στη Μπανγκαλόρ προσφέρουν ειδικές προβολές της ταινίας. Ένας ιδιαίτερα αφοσιωμένος οπαδός έχει ήδη προαναγγείλει ότι θα παρακολουθήσει τη ταινία 10 συνεχόμενες φορές στους κινηματογράφους την ημέρα της πρεμιέρας της, περιγράφοντας τον 65χρονο σταρ ως πατέρα μητέρα και θεό του.