Μια ερωτική ιστορία με φόντο τις ταραχές που έγιναν στο Λος Άντζελες το 1992, διαδραματίζεται στην ταινία «Kings», με πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και την Χάλι Μπέρι.

Σύμφωνα με την Deadline, η Τουρκογαλλίδα Ντενίζ Γκάμζε Έργκιουβεν υπογράφει την πρώτη της σκηνοθεσία στην αγγλική γλώσσα, ενώ η ταινία της με τίτλο «Mustang» (Ατίθασες), απέσπασε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Ο Κρεγκ θα υποδυθεί τον Όλι, έναν από τους λιγοστούς λευκούς κατοίκους που ζουν νότια της Σάντα Μόνικα κατά τη διάρκεια της δίκης του Ρόντεϊ Κινγκ. Ο μοναχικός Όλι θα βγει από το «καβούκι» του όταν θα συναντήσει μία εργαζόμενη μητέρα (Χάλι Μπέρι), που έχει αναλάβει την φροντίδα κάποιων παιδιών της περιοχής. Όταν ξεσπούν τα βίαια επεισόδια στην περιοχή, τότε ο Όλι βοηθάει την εργαζόμενη μητέρα να απομακρύνει τα παιδιά με ασφάλεια.

Οι ταραχές του 1992 ξέσπασαν όταν αθωώθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις αστυνομικούς που κατηγορούνταν για τον ξυλοδαρμό του αφροαμερικανού ταξιτζή Ρόντεϊ Κινγκ.

Αν και ακόμα επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί η αποχώρηση του Κρεγκ από την κινηματογραφική σειρά του Τζέιμς Μποντ, ο 48χρονος ηθοποιός έχει υπογράψει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Logan Lucky» σε σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ. Στην ταινία θα παίζουν επίσης οι Τσάνινγκ Τέιτουμ, Άνταμ Ντράιβερ και Κάθριν Χάιγκλ.

Η Μπέρι που ήταν το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ (Πιρς Μπρόσναν) το 2002 στην ταινία «Πέθανε μία άλλη μέρα», θα πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ «Kidnap», ενώ έχει υπογράψει για να παίξει την μυστική πράκτορα Τζίντζερ, στην ταινία «The Golden Circle». Πρόκειται για το σίκουελ της ταινίας Kingsman, που βγήκε στις αίθουσες το 2015.